Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na DomiiPlay x2

R3m!ks
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżającego: Teusz*

Nick oskarżonego: DomiiPlay

Data i godzina: Ciągle

Powód: Komplety brak zrozumienia, egoizm.

Proponowana kara: Wylot z Frakcji

Dowody: Zacznijmy od tego, każdy ma do mnie problem że nie mogę być na szkoleniach z powodu takiego że mam taką historię:

Moja Historia:

Moja mama jest chora na tarczycę i musi brać leki, leki mają skutki uboczne(otyłość) codziennie chodzi na siłownię, mój Tato zostawił nas i wyleciał do Ameryki przebywa tam nielegalnie, oczywiście przesyła prezenty,słodycze, hajs , alimenty itp, mój Brat stara się zastąpić dla mnie tatę i dba o to abym się uczył, lekcje kończe późno potem wracam się uczyć do domu, i odrabiam lekcje, mama wraca ok. 21 z Siłowni i wtedy mogę grać, proszę abyście zrozumieli moją historie, jest ona bardzo smutna, aczkolwiek niestety prawdziwa,  ja chcę abyście zrozumieli mój problem. I tyle, może na pierwszy rzut oka wydawać się to wam żałosne kłamstwo, niestety to prawda. 

Historia jest przykra a pan DomiiPlay miał czelnośc mnie wywalić z Frakcji z powodu nie stawianiu się na szkoleniach, aczkolwiek każde szkolenie nadrabiałem oraz domii czasem wyraża się na mumble..

Proszę o przywrócenie mnie na rangę Pielęgniarza, naprawdę JA SWOJEJ RODZINY NIE WYBIERAŁEM, co ja zrobię ze nie mogę być na szkoleniach? NIE WIEM NIC NIE MOGĘ ZROBIĆ A SAMD TO JEST MOJE MARZENIE ZAWSZE

Grzengolu proszę ciebie abyś ty rozpatrzył tą sprawę i proszę o przywrócenie mnie.

NA PRIV FORUM USTALIŁEM Z DOMII ŻE NIE MUSZĘ PISAĆ ZE MNIE NIE BĘDZIE MAM DOWODY!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin