Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Jak (Nie) nabijać respekt na Strefie DM!

RasTi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie wszyscy tutaj zgromadzeni, dzisiejszego wieczoru o dość późnej godziny jakiej była to 24 w nocy, zauważyłem dwóch graczy jakimi byli @|YT|MrTheBoSS oraz @TwojSzefMaskeD.W dzisiejszym tutaj opisie chciałbym Was zaprezentować jak (nie) nabijać reputację na strefie na DM :) Nie umiesz strzelać? Świetnie trafiłeś, jest to specjalnie przeznaczony temat dla Ciebie, z Screenów niżej dowiesz się też jak wbić ponad 3 Tysiące reputacji!

FMC65BL.jpg

V0zN59p.jpg

rw1VyY6.jpg

4DqKkPh.jpg

3RLmDeS.jpg

To teraz czas poćwiczyć z dalszej odległości.

wzrdWEg.jpg

Teraz przytoczę parę kierowanych słów do mnie, szczerzę patrząc na W/w Screeny nie wiem kto bardziej tu jest za.... :) Pozdrawiam.

[2018-02-13 19:09:37] [Output] : << |YT|MrTheBoSS [328]: hahahahahahah jestes zalosny gosci kozak w necie taki 

Jaki jest tego wniosek? Gdy nie umiesz strzelać, wezwij kumpli i nabijaj na nich a w dzień chwal się "UCZCIWYM" nabitym respektem :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin