Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

|MODEL-3D| Wulkanizacja - czy warto?

KIROX
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie dziś mam do was pytanie czy opłaca mi się robić  Model budynku 3D pod wulkanizację ponieważ mam w planach zrobienie takiego i przeznaczenie go na serwer? Jeżeli tak to ile  stanowisk jakie wyposażenie jakie tekstury albo czy po prostu przerobić oryginalny dodać stanowiska i zmienić trochę tekstury. chciałbym się dowiedzieć od was tych rzeczy. Ponieważ jestem zainteresowany zrobieniem takiego modelu  i chciałbym poznać wasza opinię na ten temat.

Lub czy Administracja nie ma w planach go zrobić samemu lub nie jest już w trakcje prac. 

PS: Kazano mi napisać taki temat w którymś dziele a ten chyba najbardziej pasuje.

2 godziny temu, BAKOMA napisał:

Można zamknąć temat :( Ponieważ nie mam możliwości zrobienia TXD jak i COL w blenderze :/:(  Więc nie dam rady budynku zrobić :/ 

TXD zrobisz bez problemu, znam ludzi którzy wykonują modele na dość duże serwery korzystając z Blendera. Wystarczy tylko nałożyć kolor poprzez "Material Editor" czy jak to się w tym programie nazywam. Kolizje zrób w CollEditorze. 

Powodzenia :)

16 godzin temu, DreeY napisał:

TXD zrobisz bez problemu, znam ludzi którzy wykonują modele na dość duże serwery korzystając z Blendera. Wystarczy tylko nałożyć kolor poprzez "Material Editor" czy jak to się w tym programie nazywam. Kolizje zrób w CollEditorze. 

Powodzenia :)

No to spróbuje zrobiłem także DFF ale  nie idzie tego zapisać jako do GTA SA :/ Tylko da się do Vice City

45 minut temu, BAKOMA napisał:

No to spróbuje zrobiłem także DFF ale  nie idzie tego zapisać jako do GTA SA :/ Tylko da się do Vice City

Musisz mieć odpowiednie wtyczki (skrypty) do Blendera, lub exportować przez 3ds'a.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin