Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na udziUU, MihiHD

Amfetamina
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżającego*: Amfetamina

Nick oskarżonego*: @udziUU @MihiHD

Powód skargi*: Zabezpieczanie pojazdów barierkami.

Opis zdarzenia*: Jadąc po klienta/kę, do Los Santos zauważyłem, że jakaś frakcja zabezpiecza pojazd okazało się, że są to "adepci" z aSAMD, a według tego ogłoszenia: Nie powinni tego robić tylko zepchnąć pojazd jak i wezwać SAPD lub SARA.

Ogłoszenie od Głównego Zarządu  San Andreas Medical Department 

22.02.2018 Od dnia dzisiejszego następuje kategoryczny zakaz zabezpieczania porzuconych  pojazdów. Jeśli takowy pojazd zauważycie możecie go zepchnąć na pobocze i wezwać odpowiednie służby, SAPD albo SARA.

Nie możecie używać,tak jak dotychczas 4 barierek i 4 pachołków. Nieprzestrzeganie tego grozi zawieszeniem

Data zdarzenia*:  2018.02.23 12:41:11

Świadek: --

Dowód w postaci ss'ów lub logów*:

https://imgur.com/a/REdMb

W dniu Friday, February 23, 2018 o 13:36, MihiHD napisał:

Aha nie wiedziałem, że nie wolno. Inni z ASAMD też zabezpieczali i nie było problemu to myślałem, że normalnie można wszystko. Przepraszam więcej się to nie powtórzy.

Czytaj forum częściej :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin