Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Dzień z życia Supportera by RasTi!

RasTi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 2.03.2018 o 20:40, Arturek* napisał:

Filmik z rapsów jak kazdy inny, NIC ciekawego :) 

Ehe ehe kumpel, nie marudź :D

W dniu 2.03.2018 o 21:30, |WEED|KoV napisał:

Siema rasti jak tam zdrowie? 

Yyyy? A dobrze :)

W dniu 3.03.2018 o 09:46, TybekYT napisał:

Jakim programem nagrywasz? Fajny filmik :)

ShadowPlay, a znowu live prowadzę OBS Studio, więcej w opisie nowego filmiku.

W dniu 3.03.2018 o 10:45, Tymin napisał:

Aż się chce napisać podanie na supportera :D 

Cieszę się, że Cie zachęciłem do tego ;) Tylko pamiętaj, że Twoje składając podanie jesteś pewny że podołasz owym obowiązkom oraz całe podanie powinno być mniej więcej ułożone z bogatszego słownictwa.

Także zapraszam do oglądania już kolejnego odcinka! Także przerobiłem do niego miniaturkę więc mam nadzieje że Wam się ona spodoba! Kolejny odcinek wrzucam od razu jak najszybciej dam radę po wbiciu naszego limitu czyli 30 srapek ;) Live będą na dniach. Więc mam nadzieje że uda mi się z Wami nabić te pierwsze 100 subskrypcji!

Godzinę temu, RasTi napisał:

Ehe ehe kumpel, nie marudź :D

Yyyy? A dobrze :)

ShadowPlay, a znowu live prowadzę OBS Studio, więcej w opisie nowego filmiku.

Cieszę się, że Cie zachęciłem do tego ;) Tylko pamiętaj, że Twoje składając podanie jesteś pewny że podołasz owym obowiązkom oraz całe podanie powinno być mniej więcej ułożone z bogatszego słownictwa.

Także zapraszam do oglądania już kolejnego odcinka! Także przerobiłem do niego miniaturkę więc mam nadzieje że Wam się ona spodoba! Kolejny odcinek wrzucam od razu jak najszybciej dam radę po wbiciu naszego limitu czyli 30 srapek ;) Live będą na dniach. Więc mam nadzieje że uda mi się z Wami nabić te pierwsze 100 subskrypcji!

#Bullet z Underground nasz :D:)

3 godziny temu, RasTi napisał:

Ja niestety nie piszę podania, ale na pewno zachęciłeś wiele osób :D  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin