Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Baza w Red County

Tymin
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem gdzie to wstawić, ale chciałem prosić o dodanie tutaj jednego domku. Od dłuższego czasu szukałem położonego w fajnym miejscu i wgl miejsca na bazę pod organizację. 

https://zapodaj.net/e149921c9de62.png.html

https://zapodaj.net/8007cc34b358a.png.html   

Zależy mi na jednym domku, ponieważ jeśli dodacie więcej, będzie problem z pojazdami dla organizacji. Z góry dziękuję.

@XQward No właśnie wiem, że tam jest ładne miejsce, próbowałem nawet w map edytorze zrobić tam jeden domek na środku placu i jakieś tam drobiazgi, ale nie jestem jeszcze aż tak dobry. Ja mogę nawet zapłacić, za całą bazę. Naprawdę liczę na to, że uda mi się Ciebie przekonać. To miejsce jest puste, nikt tego nie ruszał, niedługo właśnie mam zakładać organizację z kolegą i szukałem fajnego i przytulnego miejsca i mi się udało. Organizacji jeszcze nie będzie, bo trzeba zebrać LP, ale chciałem już pomyśleć przyszłościowo. Czy dasz mi tą szansę, żebym zapłacił Ci za całą miejscówkę? 

Godzinę temu, Tymin napisał:

@XQward No właśnie wiem, że tam jest ładne miejsce, próbowałem nawet w map edytorze zrobić tam jeden domek na środku placu i jakieś tam drobiazgi, ale nie jestem jeszcze aż tak dobry. Ja mogę nawet zapłacić, za całą bazę. Naprawdę liczę na to, że uda mi się Ciebie przekonać. To miejsce jest puste, nikt tego nie ruszał, niedługo właśnie mam zakładać organizację z kolegą i szukałem fajnego i przytulnego miejsca i mi się udało. Organizacji jeszcze nie będzie, bo trzeba zebrać LP, ale chciałem już pomyśleć przyszłościowo. Czy dasz mi tą szansę, żebym zapłacił Ci za całą miejscówkę? 

Zawsze może ci się udać wykupić wszystkie domki i będziesz miał te miejsce tylko dla siebie :)

2 minuty temu, Kacperix3 napisał:

Zawsze może ci się udać wykupić wszystkie domki i będziesz miał te miejsce tylko dla siebie :)

Wiem, ale po co to? Jak można zebrać sumę wynajmu wszystkich domków, to będzie chyba z 7-8 domków x 75PLN = 525PLN-600PLN i dać jeden domek za wynajem te 675PLN czy ileś tam i będzie idealna baza :D Proszę Cię @XQward nie wiem ile stoi tam kurier, nie wiem ile to miejsce było zauważane i nikt chyba nie pisał w sprawie tych domków, a mi by się to bardzo przydało. 

• Administrator RCON
W dniu 3.03.2018 o 09:25, Tymin napisał:

Znaczy wiesz, jak byłyby pojedyncze domki to dałbyś 75PLN za dobę

Najlepsza opcja by była. Tylko troszkę wyższa cena może, zobaczymy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin