Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Stare komputery

Borek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie drodzy gracze. Jako że wielu z was mogło zauważyć mój brak aktywności na serwerze wychodze do was z pewnym pytaniem. Czy ktoś z was posiada może jakieś Laptopy lub Jednostki stacjonarne działające na których mta pójdzie? Oczywiście jeśli taka osoba się znajdzie chciałbym takowy sprzęt zakupić. 

Pozdrawiam Borek

2 godziny temu, faayteR napisał:

Znaleźć to potrafię. Pytam was graczy czy wy we własnych domach nie macie niepotrzebnych i chcecie dorobić parę ziko

Siema mam w domu na półce kilka części z których dało by radę złożyć kompa brak tylko ramu :)

Obudowa, płyta z prockiem amd na ddr 3+ luzem 1 jeszcze od amd i intela q6600 :) 2 grafy 1 do wyboru jakiś dysk też mam i zasilacze 2, mam tez ram ale to ddr2 ogólnie można coś pokombinować

MTA napewno ruszy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin