Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Jak popularny ''yuotuber'' noxT wyzywa od rodziców

kamilwoj333
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

26 minut temu, wielkiwodz napisał:

@Jaguarion czy ty masz wszystko z głową w porządku? xDDD Wbijasz na jego serwer, on ewidentnie Cię tam nie chce i na filmiku wyraźnie widać jak odbierasz mu prawa na tym Teamspeaku. Ty za tego TSa nie zapłaciłeś. Więc sam go prowokowałeś kolego i teraz nie próbuj pokazywać jaki ten Noxt jest zły

Bo ty gdybyś pracował nad czymś, i ktoś Ci to od tak zburzył to byś jeszcze bardziej zwyzywał.

Ja go niby prowokowalem? On wczoraj na streamie mnie ciagle wyzywal...

4 minuty temu, Jaguarion napisał:

Ja go niby prowokowalem? On wczoraj na streamie mnie ciagle wyzywal...

@Jaguarion Mowie od razu ze jestem bezstronny... A wiec tak... Sam napisales na niego skrage ze pozyczyles mu 50k na org... Sam POWIEDZIALES , ze ma sobie zatrzymac te 50k... A co teraz? SKARGA...Choć ze strony @NoXt nie jest tez zbyt w porzadku zeby jechac sobie po rodzicach... Moim zdaniem gdyby byla juz jakas kara... to obie strony by ja poniosly a nie jedna.. @Jaguarion ty juz mu nie pozyczaj zadnych pieniedzy , bo potem placzesz w skargach ze sam mu pieniadze pozyczyles a ty @NoXt powinienes troszke kulturki zachowac.. bo po rodzicach sie nie jedzie...

Tyle z mojej strony

8 minut temu, NoXt napisał:

Po pierwsze ... nie znacie prawdy dlaczego tak powiedziałem (ale o tym powiem na streamie). Po drugie Jaguarion poniesie za to konsekwencje 

Na streamie?  Pff , dlaczego nie tutaj? Konsekwencje jakie..? 

Tutaj przecież cie nie obrażam.. Tylko pokazuje jak życzysz mojej mamie śmierci slowem "zdechnij" , twoje zachowanie jest żałosne.. 15 latek a zachowuje się jak gówniarz.. Od razu napiszę,  że mam 14 lat.. 

9 minut temu, NoXt napisał:

Po drugie Jaguarion poniesie za to konsekwencje 

Za co? Za to, że jesteś toksyczny? Nie no, śmiech na sali.

10 minut temu, NoXt napisał:

Po pierwsze ... nie znacie prawdy dlaczego tak powiedziałem (ale o tym powiem na streamie).

Pewnie jesteś jasnowidzem i przewidziałeś co stanie się z jego mamą, szacun.

1 minutę temu, Jaguarion napisał:

NoXt jest bardzo toksyczny :) Ale bóg ma 2.5k subow i mysli ze mu wszystko wolno ;)

Jaguarion nikt by nie bluzgał w strone rodzicow bez przyczyny... Wiec tez sie nie udawaj sie  za swietego bo na 99% tez musiales go prowokowac tego typu rzeczami

Teraz, Alanek^^ napisał:

Jaguarion nikt by nie bluzgał w strone rodzicow bez przyczyny... Wiec tez sie nie udawaj sie  za swietego bo na 99% tez musiales go prowokowac tego typu rzeczami

Całą prawdą jest , że uslyszalem od pewnej osoby ze Noxt mnie obgaduje ... Usunalem mu rangi na ts3 ktore ja je robiłem i kanały.  I to było powodem.. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin