Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

S4 BasteeK.

BasteeK.yt
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Drodzy gracze 4Life!

Zawitałem na ten serwer w roku 2016 i bardzo mi się spodobał ten serwer, grałem na 4Life praktycznie codziennie żeby wbić sobie godzinki, żeby mieć więcej kasy i nadal do 07.06.2018 serwer mi się nie znudził, lecz jestem zmuszony opuścić serwer 4lLife. Od już dłuższego czasu miewałem naprawdę duże lagi, i nie chodzi mi o ping lecz chodzi mi bardziej o FPSy, nie wiem czemu ale kiedyś mi normalnie na 50-60 fps śmigało, a teraz nagle spada mi nawet do 10 przy giełdach, a szczególnie przy Bazie Sapd, koszarach SAFD i giełdzie SF. Powiem tak, nie będę odchodził z serwera na zawszę ponieważ kupiłem sobie bulleta nie dawno i chcę sobie go zrobić 2.2 FT, ale przez to że mam takie lagi nie będę grał przez dobre kilka miesięcy bo zgaduje że dopiero wtedy kupie sobie nowy komputer. Dziękuje każdemu który ze mną był na serwerze 4Life, czy byłeś po złej stronie czy po dobrej. Wypisze tutaj kilka osób bez których moja rozgrywka na 4life by była nudna: 

*Od razu mówię jeżeli kogoś zapomniałem wypisać a spędził ze mną dużo czasu, to przepraszam*

@Wiesi3k. - Oczywiście musisz być tutaj pierwszą osobą, odkąd dołączyłem do SARA naprawdę cię polubiłem, graliśmy razem do 4-5 nad ranem na lawetkach, dużo razem na mumble gadaliśmy i zdawałem swój pierwszy egzamin w SARA właśnie z tobą <3 Zawsze można sobie z tobą pogadać i na pewno się do ciebie odezwę jak już powrócę na serwer! - Także, gratuluję ci dostanie się na range Support i życzę ci dużo powodzenia, i żebyś dostał awans na rangę Administrator, a może nawet Lidera SARA kiedyś, kto wie? :D Jak coś to kontakt FB jest więc jest spoko. 

@SebeQ. - Mordko tym razem cie nie zapomniałem :D Prawilne imię masz, tak jak ja i to się szanuję, na początku jak cię poznałem to zawszę sobie myślałem "Czy jak gram z moim wujkiem?!" bo masz dokładnie identyczny śmiech jak mój Wujek. Spędziłem z tobą dużo czasu też na mumble i fajnie było się z tobą pośmiać, chętnie to bym jeszcze zrobił <3 Bardzo mnie ucieszyłeś jak mi pożyczyłeś te 40K na bulleta bo mogłem się nim szybciej nacieszyć, ale ja za to miałem lenia w du*ie i nie chciało mi się zarabiać żeby oddać te 40k, ale frakcja TSA mnie przyjeła i wyrobiłem ponad 700 minut żeby ci kasę oddać :3 Fajnie jest się z tobą czasami po wyzywać na mumble, bekę z tego mam ale 2 momenty kiedy najbardziej się z ciebie śmiałem których nie zapomnę to jak: 1) Opowiadałeś nam jak cię twój koń gryzł po plecach XD 2) Jak miałeś taki głoś 40 latka który był po 3 dniowej imprezie na kacu xd. Prawilna mordka jesteś, z tobą też jest kontakt na FB, więc jak już powrócę na serwer to się odezwę <3 Powodzenia na 4Life, i żebyś się na supporta następnym razem dostał. 

@AlexCelak - No mordko, z tobą to było chyba najwięcej śmiechu z każdych tutaj osób wymienionych, jak się razem dostaliśmy do radia (no prawie w tym samym czasie) to od razu cie polubiłem. Siedzieliśmy se do późnej godziny i se gadaliśmy na mumble, nasze audycje to były kozak i nikt ich nie przebije moim zdaniem <3 Najlepsza akcja była to jak dostałem donejta 800k od fokii, a on bana wyrwał a Nukill chciał tą kasę spowrotem a ci dałem troche z tej kasy i potem przypał miałem xD Ale najwięcej się uśmiałem z tobą to jak mi odpowiadałeś historię o tym jak "Babka nasikała do basenu XD" i potem plama w basenie była ta niebieska XDD - Dawno nie gadaliśmy, a ty masz złamaną rękę to dużo nie grasz, nie wiem czy mamy siebie na FB, ale jak coś to pisz mi tutaj na PW to cię dodam żeby kontakt był, to se pogramy jeszcze kiedyś <3 Powodzenia mordko. 

@PVK. - Może dużo się nie znamy, ale wiem że masz bardzo szybkie paluszki i piszesz szybko jak maszyną jakaś, ale chciałbym podziękować tobie oraż @Avillen.  i ogólnie całemu zarządu SARA za przyjęcie mnie do frakcji <3 Naprawdę pięknie mi się tam grało, ale przez te zawieszenie frakcji nie chciało mi się czekać. 

@KiLLYouDeaD - Tak jak wyżej, my praktycznie siebie nie znamy, ale dziękuje że dałeś mi szansę w szeregach TSA <3 

@Nuxer - Może w aktualnych czasach za siebie nie przepadamy, nie wiem nawet jak to się zaczęło, ale z tobą też kilka razy siedziałem do późnej godziny, jak robiłeś armagedon z tylnej części ciała i przez to co @AssaYer mówił to myślałem że się posika ze śmiechu, tobie Nuxer i AssaYer życze powodzenia na 4life, i Nuxer postaraj się wbić ponad 1200 kursów na lawetkach, może ci się uda :D 

@Bregon. - Może mieliśmy kilka spin w SARA, ale tak już bywa, fajnie się z tobą rozmawiało i wgl, dużo ze sobą czasu nie spędziliśmy ale zawsze coś. P.S Legenda głosi że twoja łapa jest jak moje udo, ale jeszcze nigdy jej nie dojrzałem :D 

@Fantus - Oj fantuś, z tobą też było dużo zabawy, dużo razem spędziliśmy czasu na mumble i ogólnie na serwerze. Szczerze ty to byś się nadawał na Prawnika bo zawsze znasz wszystkie zasady :D Może dodaj propozycję o sąd na 4life xd - Miło się z tobą rozmawia bo jesteś kulturalny i spokojny, nigdy się nie unosisz i tak dalej, ale jedyny minus jaki masz to mikrofon, czasami po prostu nie da rady zrozumieć ani jednego słowa, no chyba że się przybliżej to jest cacy. Masz dyscypline (czasami XD) Jak się prosi ciebie o fixa to nie dajesz, a przynajmniej mi, ale jeżeli chodzi o sprawę taranowania, wyzywania to zawsze jesteś jak moja prawa ręką i ukarasz winnego jak dam dowody <3 Życzę ci powodzenia na 4life oraz żebyś szybko dostał awans na Administratora. 

@Brodaty.* - Ty to pewnie nie wiesz kim ja jestem, ale ja pamiętam jak było mało osób na serwerze, każdemu się nudziło a ty tepłeś mnie i kogoś tam na dima i dałeś na Hydrę lub infka już nie pamiętam, ale naprawdę wtedy fajnie się bawiłem, jak miałeś kończyć grać o powiedzmy 2 w nocy, to skończyłem o wiele pożniej bo sie na dimie bawiłem <3 

@BarT. - Z tobą też było kilka przygód, gadaliśmy trochę na Mumble jak byłeś w sara, i tak jak wyżej też dałeś mnie na dima raz żebym się pobawił jak mi nudno było, i ci za to bardzo dziękuje bo z kolegami mogliśmy się wrescie normalnie poscigac, a nie że on ma przewage 20fpsów i szybciej jedzie. <3 Życzę ci powodzenia na 4life, i szybkiego awansu na Admina <3 

@Qumik - No mordo, dużo z tobą przegadałem na mumble jak byliśmy razem w sara, i tego nie żałuję <3 Fajnie się z tobą gada i chętnie nie raz bym jeszcze z tobą pogadał, no ale co, musze odejść. Oczywiście, jeżeli byś chciał pomocy z angielskiego, żebyś nie miał kary na komputer to wiesz do kogo pisać <3 Kontakt FB jest więc jak już powrócę to się odezwę. Powodzenia na serwerze <3 

@Pingwinooo - Też spoko mordka jesteś, trochę se na mumble pogadaliśmy, ale beke z tego miałem jak jechałeś chyba z 40 minut do mnie na tune, bo tu policja a tam jeszcze coś innego xd Powodzenia na serwerze <3 

@RIPSONx - Dużo się nie znamy, ale dzięki że mi Tune kupiłeś XD 

Nie wiem czy o kimś zapomniałem, ale jeżeli tak, to naprawdę przepraszam ale nie będę pamiętał wszystkich. 

Dziękuje wszystkim za razem spełniony czas na 4life <3 

BasteeK.

@BasteeK <3

Ręce opadają wiara umiera no cóż więcej mówić wróć jeszcze kiedyś na Serwer to se razem pogadamy,a i tak jak wspomniałeś :D Kontakt FB Jest.

Trzymaj się tam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin