Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na PawexoN*999

BlackSkorpio69
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżającego*: BlackSkorpio69

Nick oskarżonego*: PawexoN*999

Powód skargi*: Nie godne reprezentowanie frakcji nie umiejętna jazda ambulansem 

Opis zdarzenia*: A więc... jechałem spokojnie swoim autem zatankować wraz ze SlipperY  kiedy oskarżony  przywalił mi z całej pety w auto  , jak chciałem go dogonić to uciekał po mieście v maxem .  po czym  uderzyłem w niego jak przyhamował i wtedy do mnie sie darł ze ma SS  ,tak przyznaje sie w nerwach nazwałem go od pajaców , ale jak nei umie sie zatrzymać i chociażby przeprosić  to nei moja wina ... A jak sie nei umie kierować ambulansem to neich nim nie jeździ a biega na piechotę . Żądam ukarania owego gracza bo jak on reprezentuje tą frakcje to masakra  ...

Data zdarzenia*: 09.06.2018 - Godzina0k. 23.40

Świadek: SlipperY ( zezwalam mu na wypowiedz ponieważ ze mna był )  

Dowód w postaci ss'ów lub logów* 

https://imgur.com/a/08iMc6V

Edytowane przez BlackSkorpio69

Panowie na podstawie tego jednego ss jest nam trudno określić co i jak, jeżeli macie jeszcze jakieś ss to proszę nam je przedstawić. Widzę tutaj mały błąd, iż osobą która kierowała pojazd jest 4Ever., a nie Pawexon który został przez was oskarżony. 

3 minuty temu, Niuniek napisał:

Panowie na podstawie tego jednego ss jest nam trudno określić co i jak, jeżeli macie jeszcze jakieś ss to proszę nam je przedstawić. Widzę tutaj mały błąd, iż osobą która kierowała pojazd jest 4Ever., a nie Pawexon który został przez was oskarżony. 

Ja tu prosze o wypowiedz pana Oskara

Teraz, SlipeerY napisał:

Ja tu prosze o wypowiedz pana Oskara

Jako Komisja Frakcyjna wypowiadam się w imieniu nas wszystkich. Macie czas do godziny 2:00 09.06.2018, aby dostarczyć dowody w innym przypadku skarga zostanie odrzucona.

Komisja Frakcyjna

Teraz, Niuniek napisał:

Jako Komisja Frakcyjna wypowiadam się w imieniu nas wszystkich. Macie czas do godziny 2:00 09.06.2018, aby dostarczyć dowody w innym przypadku skarga zostanie odrzucona.

Komisja Frakcyjna

Weź ty rozumu użyj będę specjalnie czekał do 2 w nocy żeby ci dowody dać. Jeśli proszę o jego wypowiedź to niech się wypowie, proszę mnie nie denerwować doktorze etkerze,

Skarga Odrzucona

Po podjęciu decyzji przez Komisję Frakcyjną SAMD skarga na Pawexona zostaje odrzucona z powodu braku dowodów oraz nieodpowiedniego zachowania jednej ze stron (osób składających skargę) Następne skargi będą odrzucane, kolejne napisanie skargi bez powodu będzie skutkowało umieszczeniem na czarnej liście.

Komisja Frakcyjna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin