Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Oskarżony piotrgg11

szczurixo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

•  

Nick funkcjonariusza: piotrgg11
    Data i godzina zdarzenia: 15;302018-06-13
    Pełen opis sytuacji: Sapd wjechalo na posesje komis nalot nam zrobili w 5 radjolek kolege dm zrobili kogoś postrzelili rozwalke zrobili klientów postraszyli wszyscy zawalu dostali a mnie za robienie co chce na własnej posesji to się wkurzyłem rąbnolem w tą radjolke raz nogą i co do więzienia na 15 minut i to jeszcze mnie w nim pobili i zamknęli w izolatce po czym dali do więzienia ss z izolatki na dole
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:kolega się wypowie jeszcze a to ssVPpNhcc.jpgZAPii3J.jpgnpvmwE5.jpg

Hmm..Jak to skomentować żeby nikogo z was nie urazić. Najlepszy komentarz do tej skargi to : ''XD'', ale chcąc zachować jakiś poziom wypowiem się w inny sposób. Zaczynając od początku, dowiedzieliśmy się o nielegalnych wyścigach organizowanych na opuszczonym lotnisku, które organizował niejaki @DominikTDW,więc natychmiastowo wyruszyliśmy na miejsce akcji. Standardowo naszym celem był organizator, złapaliśmy go i  wsadziliśmy do radiowozu, w trakcie trwania całej akcji zauważyłem, że Pan @szczurixo kopie radiowóz (do czego sam się przyznał;)) co jest kategorycznie zabronione więc użyłem środku przymusu bezpośredniego i zakułem tego delikwenta. Miałem stuprocentowe prawo na umieszczenie @szczurixo w więzieniu ale jak widać koledze się to nie spodobało. Dziękuje za uwagę i pozdrawiam cieplutko Sergeant piotrgg11 :) 

Ogólnie mówiąc to teren na którym rozpoczął się ten raban to płyta lotniska, nie jest ona terenem prywatnym. Dodatkowo wszystkie osoby będące na zdjęciu nie były twoimi klientami, tylko uczestniczyli w nielegalnym zgrupowaniu. Skargę odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin