Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

(S) Banshee 2.2ft, Elegy 1.8 z sporym tune i cluba z dużym time.

.szybki
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Banshee
ID: 8184
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 29k
Dodatki: ft (bez baku)

Cena: 920k 
Coś od siebie: vmax 245 
SS’y: https://imgur.com/a/qUHFqPy

Model: Elegy
ID: 2224
Pojemność silnika: 1.8
Przebieg pojazdu: 9k
Dodatki: ALL UPY LICZNIK FELGI MAL i chyba tyle

Cena: 380k do nego
Coś od siebie: fajny driftowoz

SS’y: https://imgur.com/a/AYq1yfB

Model: Club
ID: 17--
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: 9k
Dodatki: felgi, klucze, licznik i chyba wydechy

Cena: 50k
Coś od siebie: czysty w salonie kosztuje 50k a ten. Ma spory tune.
SS’y: niezła mam

Edytowane przez SZYBKI|JD|

Nie kpię, ale się popłakałem ze śmiechu jak zobaczyłem tą ceme tego banshee wycenionwgo przez jakiegoś Janusza,za żadne skarby tyle nie dostaniesz co doskonale udowadnia to, że tylko ja się tutaj wypowiedziałem. Takie 2.2 ft za 750/850k już kupię.

1 minutę temu, Innocent napisał:

Nie kpię, ale się popłakałem ze śmiechu jak zobaczyłem tą ceme tego banshee wycenionwgo przez jakiegoś Janusza,za żadne skarby tyle nie dostaniesz co doskonale udowadnia to, że tylko ja się tutaj wypowiedziałem. Takie 2.2 ft za 750/850k już kupię.

Gościu pokaż mi gdzie po tyle stoją kupię 2 sztukę, masz ledwo co 200h i mówisz co ile jest warte xd poprostu nie stać ciebie na takie auto i pierdzielisz ile to jest warte...

200h na tym koncie, a sultan 2.2 wart 400/450k 450k w banku i sentinel 1.6 lpg 25l. Coś jeszcze chciałbyś dodać? Nie mówię ci co ile jest warte, poniewaz wszyacy maja po tyle powstawanie tylko ty dales 900k ponad więc szykaj kogoś kto ci tyle da za ile to banshee zostawiłeś, a ja ci dam następne tyle....nie jest tego wart to banshee i tyle. Jak byś śledzil dział pomoc to byś wiedział dlaczego mam 200h "na tym koncie" 600 na innym i jeszcze 350 na innym...pzdr "gościu"

typie ja za 800k widzę 2.0ft xd i jak mówisz że 'wszyscy' mają po tyle powystawiane daj namiary to wezmę 2 sztukę za 800k. I jak moje banshee jest warte 850k to twój sultan jest warty 250k okej. I kupca mam za 875k ale wiem po ile chodzą banshee 2.2ft więc no. Ciekawe że to jest moje 3banshee 2.2ft i każde sprzedawalem za około 900k i nikt nie płakał tak jak ty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin