Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Czyś Czyś :)

Admaxis
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko - tak wiem, miałem już nie wracać ale jak wczoraj pisałem MTA jest jak nałóg, musisz codziennie go zwalczać no i tą walkę przegrałem Kappa

Wracam na serwer ale nie wiem na jak długo. Półtora roku temu, przestałem grać na 4l, a od prawie roku nie grywałem na MTA lecz śledziłem Polskie sceny. Postanowiłem wrócić i sprawdzić jak będzie mi się grało po takiej przerwie. Wiele się zmieniło, wielu nowych graczy jak i członków Administracji, lecz co się nie zmieniło, to ludzie do których z chęcią można wrócić, a może nie? No zobaczymy jak to będzie.

Zapewne wielu napisze "Wróciłeś, bo serwer rozwinął się, gra więcej graczy etc." Jak byłem na randze, to grywało ponad 300-350 online i w eventach po 400+ online. Tak jak wspominałem wyżej, nie wiem jak długo tutaj będę grał, może dzień, tydzień, miesiąc, rok oraz ile minut/godzin spędzę w grze - na to pytanie sam nie znam odpowiedzi, to zależy od dnia i motywacji. 

Tak dla jasności, nie wracam na rangę, jeśli będę miał potrzebę bycia w Ekipie, to napiszę podanie na Supportera i wtedy Administracja zweryfikuje czy warto mi ufać czy nie. Chcę bawić się grą, grać jako zwykły gracz bez żadnych obowiązków. Dla mnie nie jest ważne co kiedyś "osiągnąłem", ważne dla mnie jest co teraz mogę osiągnąć. Jakbym wrócił na rangę (nie wiem czy byłaby taka opcja i nie interesuje mnie to) byłoby to nie w porządku dla Graczy/Administracji, bo jednak przerwa była półtoraroczna, a nie kilku miesięczna. Zaczynam praktycznie od zera. Nie posiadam żadnych pojazdów/pieniędzy, oddałem cały majątek XQwardowi, chciałem być fair wobec tego serwera i kończąc swoją przygodę oddałem to, co należy do serwera i nie oczekuję zwrotów.

Zawsze lubiłem się rozpisać, mógłbym napisać kilka stron A4 ale kogo to interesuje. Chciałem się po prostu przywitać - nie wiem czy dobrze robię czy nie ale jednak i tak zauważylibyście mnie na serwerze, więc jednak postanowiłem napisać ten temat :hah:

Edytowane przez Admaxis

22 minuty temu, Lisa_ napisał:

Ktoś zamierza wrócić? A to ten cały cejot, Mirek Handlarz zwany rolnikiem! Czeeść, miło cię widzieć ponownie mężu! Nadal nie zapomniałam, masz płacić dalej alimenty. ;]

Ta to wiecznie ze mnie kasę doi, nie tylko na MTA :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin