Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na kolin2310 - oskarżony przez Hubsonek

vakii
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: kolin2310

Data i godzina zdarzenia: 22:55 10.07.2018r

Pełen opis sytuacji: Policjant wycofał tyłem do auta na nagraniu blokując giełdę, zamiast zajechać tam, gdzie stał radiowóz. Gdy zwróciłem mu uwagę to on mi odpisał, że blokował giełdę na co mu napisałem ,, mogłeś zajechać od trawy'' to mi napisał ,,wjechałbym na parking dla taksówkarzy'' co nie było prawdą. Po paru minutach jak go poinformowałem, że będę pisał skargę to on do mnie napisał ,,Dobra co chesz w zamian że nie napiszesz sakrgi ?''

Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Filmik: https://www.youtube.com/watch?v=-hT3ZecFMws

SS: https://imgur.com/a/tUb0tiC

W tej Sytuacji było mi ciężko wykonać rp z powodu jak był ustawiony ten pojazd, dlatego zapytałem pełnoprawnego czy mogę wykonać bez rp, pełnoprawny wyraził zgodę więc wziąłem bez rp. Bardzo przepraszam za to co się stało, to " Dobra co chcesz w zamian że nie napiszesz skargi ? " miało być w ramach odszkodowania że wykonałem to bez rp, nie chce wylecieć z SAPD ponieważ bardzo mi się tutaj podobało, miło mi się tutaj pracuje, dobrze się tutaj u was czuje. Z wyrazami szacunku Przepraszam zarząd i główny zarząd, prosił bym o wyrozumiałość i najłagodniejszy wymiar kary. Jeszcze raz przepraszam i obiecuje że taka sytuacja nie będzie miała ponownie miejsca.

Edytowane przez kolin2310

Ale zobacz co ja do ciebie pisałem człowieku a później przepraszaj.. napisałem ,,mogłeś zajechać od strony trawnika i też byś nie blokował'' ( jest na ss ) a ty, że tam był parking taxi.. zobacz na nagraniu jaka odległość jest parking taksówkarzy od wjazdu na giełde.. nie chciało Ci się wykonywać RP i to jest proste.. ( Nie chodzi mi o to, aby wyleciał na zbity pysk, tylko jakieś upomnienie, co najwyżej - aby zapamiętał, że tak się nie robi )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin