Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na vexu.

EpycZeK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: vexu. oraz StivGamer

Data i godzina zdarzenia:11.07.2018r
    Pełen opis sytuacji: Było tak, że kogoś ścigali ja się wcinałem i zaczeli mnie gonić uciekałem wjechałem na dma zabiłem 2 policjantów wspinałem się nagle StivGamer do mnie strzela do mnie z paralizatora wiec 0 rp, potem widze, że vexu. przepycha mi cheetach chociaż z dma nie można po pościgu z dma wypchnąć, a wypychanie to również 0rp. No dostałem 130 min więzienia, ale mnie to nie denerwuje chodzi tylko o strzelanie jak się wspinam, albo wypychanie aut z dma.
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/ANNBbdx

No jeśli strzały z ak w stronę funkcjonariszy są normalne, to moje strzały z paralizatora też są chyba normalne prawda? Poza tym paralizator jest w podstawowym wyposażeniu funkcjonariusza i miałem prawo go użyć podczas pościgu, szczególnie że wjechałeś na dm. Pozdrawiam i czekam na zarząd.

Edit: A co do tego wypychania aut z dma, to tak wypchneliśmy twoje auto gdyż nie chcieliśmy by laweta, która po nie jechała, wjeżdżała na dm.

Edytowane przez StivGamer
Edit

22 minuty temu, StivGamer napisał:

No jeśli strzały z ak w stronę funkcjonariszy są normalne, to moje strzały z paralizatora też są chyba normalne prawda? Poza tym paralizator jest w podstawowym wyposażeniu funkcjonariusza i miałem prawo go użyć podczas pościgu, szczególnie że wjechałeś na dm. Pozdrawiam i czekam na zarząd.

Edit: A co do tego wypychania aut z dma, to tak wypchneliśmy twoje auto gdyż nie chcieliśmy by laweta, która po nie jechała, wjeżdżała na dm.

Kurrrr mówie o tym, że jak byś się wspinał w prawdziwym życiu i dostał z paralizatora była by szansa zabicia .

13 minut temu, **GameOnes**|JB| napisał:

Kurrrr mówie o tym, że jak byś się wspinał w prawdziwym życiu i dostał z paralizatora była by szansa zabicia .

Dostałeś strzal bo biegłeś w moją stronę z bronią, z resztą dostałeś strzał w idealnym momencie jak skoczyłeś. Czekam na zarząd.

Powiem tyle:

1. Policjanci mają paralizator do tego by go użyć aby obezwładnić gracza.

2. Auto jak wyjaśnił StivGamer zostało wypchnięte ponieważ pracownik SARA nie chciał narażać się na zginięcie.

Posiedzisz sobie i zrozumiesz że można odegrać 100 razy lepsze RP niż to twoje z strzelaniem do policjantów z AK-47.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin