Skocz do zawartości

ANEWO

Gracz
  • Postów

    186
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

  • Typ konta

    Premium +

O ANEWO

  • Urodziny 26.03.2002

W świecie gry

  • ID konta gracza 80081
  • Nick ANEWO
  • Data rejestracji 2017-01-20 19:04:00
  • Ostatnio widziany 2024-06-12 17:15:11
  • Łączny czas gry 1619 godz. 40 min.
  • Respekt
    0
    Life Points
    19763
    Punkty karne
    1735

Kontakt

Informacje o profilu

  • Lokalizacja:
    Panie, nie interesuj się Pan
  • Płeć:
    mężczyzna
  • Zainteresowania:
    Mazda panie
    Siatkówka
    Jazda na rowerze
    Strażoki
    Policaja

Pola profilu

  • Tytuł użytkownika
    インビジブル

Ostatnie wizyty

5409 wyświetleń profilu

Osiągnięcia ANEWO

Spamer

Spamer (4/4)

262

Reputacja

Aktualizacja statusu

Zobacz wszystkie aktualizacje ANEWO

  1. Ja nie wiem, łapcie przepis na biogs

    na dużej patelni na oleju razem z cebulą przesmaż mięsa pokrojone w kostkę, boczek i kiełbasę. Gdy się zarumienią, podlej wodą, dopraw solą i pieprzem i duś aż wszystko będzie bardzo miękkie. Na koniec do mięsa dodaj paprykę w proszku i wymieszaj. Kapustę kiszoną pokrój i raz przepłucz. Gotuj z niewielką ilością wody (około szklanki, jeśli odparuje, uzupełnij) razem z grzybami i resztą przypraw aż zrobi się miękka. Zajmie to około godziny. Następnie do garnka dodaj zawartość patelni, wymieszaj, podlej winem i duś jeszcze pół godziny. Pod koniec bigos powinien być dobrze odparowany – na dnie garnka prawie nie ma być płynu. Bigos można jeść od razu, najlepszy jest jednak, gdy przestygnie i zostanie ponownie odgrzany

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin