Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

|4L-News|Nowe domy jednorodzinne w Las Venturas.

MaKK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

zlzxHbB.png

eFCvPtJ.png

W piątek 21 kwietnia, burmistrz miasta Las Venturas oficjalnie wręczył

pierwsze kluczyki nowym mieszkańcom, jednej z północnych dzielnic tego miasta.

Budowa domów zaczęła się w lutym ubiegłego roku. Wybudowała i wykończyła owe budynki firma

Bolson S.A.

Domy wykonane są z najnowocześniejszych materiałów dostępnych obecnie na rynku bowiem 

wykonane są za pomocą techniki "modelingowej", zastąpiła ona starą metodę "interlingu". 

W całym San Andreas tylko koszary SAFD są zbudowane w podobny sposób. - dodaje burmistrz LV.

Z tego co udało mi się dowiedzieć, w planach są kolejne przetargi na tereny mniej wykorzystane, a na których można

postawić podobne posiadłości.

Z relacji jednego z nowych mieszkańców, ceny za wynajem nie są drogie jak na dzisiejsze standardy.

Dość tego suchego pisania, poniżej przedstawiam państwu wygląd jednego

z budynków.

Uv9qic0.png?1

((widok od frontu))

0aTNvNl.png?1

OZaJ1Kw.png?1

((wnętrze))

OUX0siN.jpg?1

((garaż))

Według mojej opinii, jest to świetny sposób na zachęcenie ludzi do zamieszkania w uroczych okolicach Las Venturas.

Nie pozostaje mi nic innego, jak pogratulować świetnego pomysłu radzie miasta oraz wszystkim

ludziom, którzy wpadli na tak świetny pomysł.

Dla serwera 4Life,

Redaktor MaKK.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin