Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Fotarix - oskarżony przez Megatron

Matezio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Fotarix

Data i godzina zdarzenia: 15:30 - 15:45

Pełen opis sytuacji: Otóż , wielki pan policjant podczas pościgu , ja uciekałem faggio , a ten pan mnie perfidnie taranował jak mi się przypomina taranowanie motorów przez sapd podczas pościgu jest zabronione.. 

Dowód, który to potwierdza całe zajście: Jeżeli uda mi się odzyskać nagranie z eventu na parkingu będę miał dowód że mnie taranował :-)

Ja, Megatron zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Megatron

Pierwsza sprawa, miałem wtedy lagi spowodowane słabym łączem w tamtym momencie. Moja sieć ma teraz jakieś problemy. Możliwe, że to ode mnie dostałeś wtedy taran, lecz na pewno nie było to zaplanowane, po prostu był lag i tyle mam do powiedzenia. Druga sprawa, to moje dwa puntky na forum, przez które każdy mój post musi być zmoderowany, więc moja odpowiedź pewnie chwila poczeka.

Czekam na dowody.

TORIX wysłał ten tekst za mnie i będzie moim pełnomocnikiem w tej sprawie.

Edytowane przez Fotarix

Znowu @Fotarix mnie poprosił o post, więc czynię lego wolę.

"Nie musiałem Cię gonić? Staranowałeś mnie, przez co umarłem, a potem dowiedziałem się, że miałeś 2 wpisy, więc ucieszyłem się jeszcze bardziej. Lagi to nie moja wina, przy normalnej jeździe ich tak nie odczuwałem. Czekam dalej na dowody."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin