Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Sergieji -oskarżony przez mcc

mcc
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Sergieji
Data i godzina zdarzenia: 21:55-22:05 (jakoś tak) dziś
Pełen opis sytuacji: Jechałem sobie normalnie pojazdem a tu nagle funkcjonariusz mnie staranował i uciekł,zacząłem jechać za nim i zobaczyłem jego odwalanie (dziwna jazda) i staranowanie innych graczy oraz jazda po trawie ...gdy wysiałem i podszedłem do niego zapytać go co on robi to mnie przejechał...

Dowód, który to potwierdza całe zajście:  

Co to ma być? 

Edytowane przez mcc

Przedstawie kilka moich argumentów

- Tak, nie uciekłem, lecz odjechałem. 

- Przy takim obciążeniu serwer są strasznee lagi i to, że wjechałem to nie oznacza, że celowo.

- Jechałem po trawie, bo gracz którego chciałem zatrzymać 4 RAZ, uciekał i moja reakcja musiała być szybka.

- I nie odwalałem, więc proszę nie oczerniać.

7 minut temu, Sergieji napisał:

Przedstawie kilka moich argumentów

- Tak, nie uciekłem, lecz odjechałem. 

- Przy takim obciążeniu serwer są strasznee lagi i to, że wjechałem to nie oznacza, że celowo.

- Jechałem po trawie, bo gracz którego chciałem zatrzymać 4 RAZ, uciekał i moja reakcja musiała być szybka.

- I nie odwalałem, więc proszę nie oczerniać.

Mimo że (niby są lagi ) i wjechałeś we mnie to i tak powinieneś się zatrzymać i chociaż by przeprosić a nie to olać. Gracz ci nie uciekł zatrzymał się, nawet sygnałów dźwiękowych ani świetnych nie włączyłeś...a jak do ciebie podszedłem cię zapytać co robisz to czemu mnie przejechałeś ? 

Edytowane przez mcc

4 minuty temu, mcc napisał:

Mimo że (niby są lagi ) i wjechałeś we mnie to i powinieneś się zatrzymać i chociaż by przeprosić a nie to olać. Gracz ci nie uciekł zatrzymał się, nawet sygnałów dźwiękowych ani świetnych nie włączyłeś...a jak do ciebie podszedłem cię zapytać co robisz to czemu mnie przejechałeś ? 

Dobrze, przepraszam bardzo Ciebie drogi graczu. Jeżeli chcesz to dam Ci odszkodowanie. Zapłace za szkody i bardzo Cię przepraszam bo mam straszne lagi i nie z mojej winy. Napisz mi swój PID na forum w prywatnej wiadomości pokryje szkody.

Edit: Gdzie jechałem po trawie u mnie wyglądało to tak że radiowóz przesuwał się na dachu.

Edytowane przez Sergieji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin