Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Biały "Nigger" S2

WhiteNigga*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety z bólem serca przyszedł i czas na Białego Murzynka. Przez problemy z internetem niestety muszę na czas nieokreślony zakończyć swoją przygodę z serwerem ponieważ ciężko gra się na 4k pingu o ile w ogóle uda wejść mi się na serwer. Dotychczas przegrałem na serwerze 500 godzin od początku czerwca i poznałem wiele świetnych osób oraz trafiło się kilka osób których nie chciałbym znać a i tez kilku kumpli poznałem jacy są naprawdę przez głupia gierkę komputerową. Ci co powinni wiedzieć kiedy wrócę ci wiedzą przynajmniej postaram się. ❤

Może zaczne od tych z którymi spędziłem najwięcej czasu czyli moja organizacja.

@arrow222 @GrubyStachu @PeterParter @DjPaTrOl @xHyper @AroM2K @beenetoraz wielu innych którzy teraz nie przychodzą mi do głowy. Oczywiście chłopaki będę was codziennie odwiedział na discordzie ❤

Zaraz po nich wspomnę o osobach z którymi spędziłem dużo czasu i wiele różnych dziwnych akcji z nimi odwalalem.

@Zuzanna:3 tyle godzin wspólnego odwalania, zabawy.. będzie mi tego brakowało ale mam nadzieję że jeszcze w przyszłości zgadamy się i wpadniemy pośmigać ❤

@Danboss:3 tyle użerania się ze mną w akademii jak i wspólnych eventów będzie mi tego brakowało jak to mówią dzbanboss ma admina! ❤

@ShataN bracie dziękuję ci za wszystkie godziny spędzone na mumblu to śmiganie laweta... Będzie mi tego brakowało. Jak obiecałem wrócę o ile intermet pozwoli we wrześniu albo październiku. Jesteśmy w kontakcie bruh.❤❤

@XQward dziękuję ci za wszystkie te gierki na arenkach w csie! Globala Tobiasz! 

Sartinek niestety nie mogłem znaleźć twojego konta na forum ale nie myśl że o tobie nie pamiętam. Jeszcze będzie okazja poodwalac!

@MajSterTHC Dzięki stary za te egzaminy! Najlepszy egzaminator w SAPD jakikolwiek był! :3 

@SeciaK wiem ze ty już przestałeś tutaj grać ale może jednak jeszcze na chwilę wrócisz na forum:3

@Trapczak* we tam pal gumę XD idź wpychaj ta motorówkę na górę bo przypał będziesz miał 

@AdiJesCRX my się znamy już ponad rok mam nadzieję że przynajmniej jeszcze rok nasza znajomość będzie się trzymać! Mamy kontakt stary!

@Invisible.. @Tymin.cj eh te gierki w csa xdd mam nadzieję że jeszcze przyjdzie okazja poklikać! 

@YankeeS to ci nie no stary trzymaj się mam nadzieję że jak jeszcze kiedyś wpadnę to coś pomożesz a nie jak ostatnio:( weno mi glebę walnij ❤

@Wiesi3k. Jeszcze raz gratki za administratora zasłużyłeś jak nikt inny. Może jeszcze uda się kiedyś w nocy wpaść na mm i pogadać. 

@NoFeaR. ROZBIERAJ SIE! Oj będzie mi tego brakowało świrze. 

@blacknigga.cj nigga! Trzymaj się wariacie!

@Rycha. To pamiętne latanie limka i chomiczek.. trzymaj się! :3

@KRISU* ile ty mi tych prawek dałeś to głowa mała ehh może jeszcze kiedyś wpadnę coś poodwalac xdd 

Jeżeli o kimś zapomniałem bardzo przepraszam ;l Chciałem jeszcze podziękować reszcie osób które poznałem, całe SAPD dzięki którym wiele godzin spędziłem ze świetnymi ludzmi oraz reszcie administracji które za wszelką cenę chciały mi dać prawko za odwalanie oraz te które były mega pomocne i zawsze chciały pomagać! 

Widzimy się jak tylko uda mi się uspokoić internet czyli pewnie xyz czasu.

Edytowane przez WhiteNigga*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin