Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Powracam z kontentem na 4LIFE? + Spotkanie z widzami. (PGA 2018)

RasTi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko, wreszcie po bodajże trzech miesiącach robię wielki krok na który oczekiwało dużo osób, czyli mój powrót na YouTube! Mam nadzieje że trochę osób chociaż się zainteresuje i powróci do mojego kontentu, a może przybędzie o wiele więcej osób? To się okaże, tak czy siak zapraszam do subskrybowania mojego kanału oraz łapkowania! Na filmie nie ma gameplay,u z gry ponieważ jest to bardziej oficjalny powrót na kanał na którym będę prowadził starą kontynuację z serwera zapewne, dlatego postanowiłem tutaj to opublikować! Dodatkowo jeżeli mieszka ktoś w POZNANIU, bądź jedzie w sobotę (13.10.2018) na PGA (Poznań Game arena), można będzie mnie tam spotkać i zbić piątkę, może pięć osób się znajdzie hah! No nic, szanuje za wysłuchanie mnie do końca :)

Edytowane przez RasTi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin