Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pytanie do administracji serwera i prośba do RCON.

Avillen
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 28.10.2018 o 08:45, V0jtuS|JI|.klsh napisał:

Jest to ,, przemyślane ", kara za obrazę suporta ban 60 dni, wczoraj typ za cbk do policji otrzymał mute 997 dni, przesada. Uważacie, że kilku graczy, a co jeżeli karę otrzyma kilkadziesiąt stałych graczy? Bez zwykłych graczy serwer stoi w miejscu, frakcję nie mają co robić, a reportów nie ma.

Mute na 997 dni było pomyłką, więc nie wiem w jakim celu to przytaczasz. 

Ja od zawsze jestem zdania, że jeżeli nie wyzywasz, nie zostajesz ukarany.

Najbardziej śmieszy mnie to, że najbardziej aktywne tu osoby mają po 10-15 kar wyciszenia z powodem CBK. Walczycie o zniesienie czegoś, zamiast się zmienić?

W dniu 29.10.2018 o 20:06, DreeY napisał:

Najbardziej śmieszy mnie to, że najbardziej aktywne tu osoby mają po 10-15 kar wyciszenia z powodem CBK. Walczycie o zniesienie czegoś, zamiast się zmienić?

Ja w życiu słusznego mute nie dostałem przez 900h gry.

Co do obrazy gracza/administracji - dalej jestem zdania, że kary powinny być równe lub minimalnie większe, a nie permy lub 7 dni+ mute. xD

Nic z tego nie wyjdzie po dyskusji, przenieście temat do archiwum. Dobrze, że już tu nie gram, bo jest jeszcze więcej głupich zasad, przykładowo dotyczących "uberów" - no ale pewnie z tym też nic nie zostanie zrobione.

2 godziny temu, Avillen. napisał:

Ja w życiu słusznego mute nie dostałem przez 900h gry.

Co do obrazy gracza/administracji - dalej jestem zdania, że kary powinny być równe lub minimalnie większe, a nie permy lub 7 dni+ mute. xD

Nic z tego nie wyjdzie po dyskusji, przenieście temat do archiwum. Dobrze, że już tu nie gram, bo jest jeszcze więcej głupich zasad, przykładowo dotyczących "uberów" - no ale pewnie z tym też nic nie zostanie zrobione.

No cześć ;)

@C

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin