Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Nowa Praca - Kopalnia

s00pcan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

@ZbyK.gg się łapie za głowę po Tych słowach, "buuu pobugowana" buuu zje@#!#" Buuuu nie da się pracować!!!!! Admin pomocy, SAPD!!! pomocy! Powiem Tak, jeżeli nie masz na to pomysłu nie bierz się za to, bo wychodzi jak wychodzi i widać jedną wielką pustkę, po Tym filmie nic się nikt się nie dowie ciekawego (mówiąc o osobach które chciały zobaczyć bo nie były), jedyne co usłyszałem to masę przekleństw i tylko "Jak tu sie pracuje" Jeżeli zamierzasz przedstawić nam tą pracę to najpierw dowiedz się o co chodzi, a nie zwalasz na "nie wyobrażalne błędy" Otóz to, że w pracy żadnym błędów nie ma i jest dopracowana do żadnego skutki, według mnie przed wejściem powinny być bramki sprawdzające inteligencje. A zresztą widać wszystko po Twoim wyświetleniach, że nikt nie ogląda czegoś, czego się nie da oglądać....

Podsumowując, odcinek na poziomie przedszkola, porównywalnym z dnem morza.

Edytowane przez RasTi

Po 1 . To Liczby nie kłamią . Twierdzisz ze nie mam pomysłów a robisz film z prankiem na siostrze jestes je****m hipokrytą . Po 3 Jak sie mi coś nie podoba to omijam to szerokim łukiem Juz ci raz synu napisałem nie podoba się to nie oglądaj Po 4 Moje filmy są robione w celach humorystycznych .. PO 5 porównujesz mnie z poziomem przedszkola a nagrywasz filmy dla dzieci z wodogłowiem . Nie podoba sie nie oglądaj polecam to robić każdemu  :) Jak tak cie uszy bolą lub mama słucha to nie wchodz na filmy .Nie bede udawał stucznej osob dla publiki  I powstrzymywał sie w 100 procentach od przeklenstw . Nie pozdrawiam Drame szukaj gdzie indziej :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin