Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Kupie sportową furke do 1,5kk

Miniek_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Weerciaa napisał:

image.png.2a0e6d36f4aa58174648bb5fb478c0ce.png
jakiś problem? bo nie czaje

Tak mam problem i nie wklejaj tu moich danych bo będziesz miał pograne jak mam takie dane to on obowiązują na moim profilu i nie toleruję żeby były rozsyłanie @Wiesi3k. prosił bym cię o pomoc iż gracz wysyła moje dane poza mój profil to że je wypelnilem to nie znaczy żeby byly rozsyłanie po za mój profil 

Godzinę temu, .Zamachowiec napisał:

Tak mam problem i nie wklejaj tu moich danych bo będziesz miał pograne jak mam takie dane to on obowiązują na moim profilu i nie toleruję żeby były rozsyłanie @Wiesi3k. prosił bym cię o pomoc iż gracz wysyła moje dane poza mój profil to że je wypelnilem to nie znaczy żeby byly rozsyłanie po za mój profil 

Skoro dałeś je na swój profil musisz liczyć się z tym,że dane są dostępne dla wszystkich użytkowników tego forum i wszyscy mają do nich wgląd jeśli tego chcą, jeżeli wstydzisz się swojego wieku nie umieszczaj ich tutaj. A gracz @Weerciaa nie zrobiła nic złego nie rozsyła ich po za forum. Aczkolwiek to nieodpowiednie miejsce na kłótnie i wzajemne wyzywanie, na przyszłość idźcie sobie na pv jak macie do siebie jakiś problem, bo takto robicie tu offtopic, który nic nie wnosi. Dziękuję i pozdrawiam - adus12135 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin