Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na SAPD-oskarżony przez Heysiwer

Heysiwer
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Widziałem tam @StivGamer i wiele więcej funkcjonariuszy, których nicki już zapomniałem.
    Data i godzina zdarzenia: 28.02.2019r około 17:30
    Pełen opis sytuacji: Więc tak, jechałem z sf do lv. Po drodze minąłem SAPD, które miało pościg. Minąłem je o spory kawałem i nagle się zatrzymałem, ponieważ miałem iść na kolację. Zminimalizowałem mta i poszedłem. Gdy przyszedłem i włączyłem mta obok mnie byli funkcjonariusze policji oraz premier z założoną blokadą. Nagle spostrzegłem, że moje opony w banshe były przepite. Podejrzewam, że gracz wszedł mi do auta i sapd mi przebiło opony, bo nie sądzę, żeby mi przebili bez powodu. Rozmawiałem z @StivGamer, który czekał na przyjazd lawety. Powiedział, żę nie ma nic z tym wspólnego i kazał mi odjechać. Chciałbym odzyskać stracone 1200PLN, za które musiałem naprawić opony, które przepiło mi SAPD. Nie miałem nic z tym wspólnego. Chciałbym, aby @StivGamer, którego zapamiętałem nick opisał mi całą sytuację i powód, dlaczego zostały przepite opony w pojeździe organizacji ( banshee ). 
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/CCSQrq0

@LaneZ, nie rozumiem, tak pisze w informacje i tak napisał Skipciu. Taki jest wzór:

Nick funkcjonariusza:
    Data i godzina zdarzenia:
    Pełen opis sytuacji:
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Chyba, że chodzi Ci o nazwę tematu, ale nie mogę napisać skargi na @StivGamer, bo może on tych opon nie przebił, ja go tylko widziałem i zapamiętałem jego nick, a opony mógł przebić ktoś inny

Edytowane przez Heysiwer

Witam,

dokładnie tak jak napisałeś prowadziliśmy pościg wraz z @P1teRRR, @Lampi, @D@mian, @Michuu.... Jechaliśmy na The Panopticon w kierunku Blueberry po czym wyminąłeś nas i zatrzymałeś się kawałek dalej. Osoba ścigana przez nas minęła Cię, a po chwili zawróciła i zaczęła biec w twoim kierunku po czym wsiadła do Twojego pojazdu no i zaczął się wtedy ostrzał z naszej strony. Napisałem Ci to również na serwerze jak pytałeś po czym poprosiłem Cię abyś odjechał. Tak wyglądała owa sytuacja. A no i na twoich ssach nic nie widać oprócz zepsutych opon.

Edytowane przez StivGamer

Bo zrobiłem je później, bo w czasie ostrzału byłem na afka, a jak wszedłem, to nie pomyślałem, aby zrobić ss, bo widząc przebite opony trochę się zdenerwowałem i chciałem wyjaśnić ową sprawę, tylko, że napisałeś ,, Odjedź ". Ja odjechałem i później zrobiłem ss.

Logi: (nie są całe, usunąłem zbędne rzeczy typu go, g itp oraz jest to kawałek rozmowy)

Spoiler

[2019-02-28 17:34:39] [Output] : Heysiwer [195]: StivGamer
[2019-02-28 17:34:42] [Output] : StivGamer [261]: ?
[2019-02-28 17:34:48] [Output] : Heysiwer [195]: czemu ja mam opony przepite?
[2019-02-28 17:34:54] [Output] : ✔ Wyjąłeś paralizator
[2019-02-28 17:34:54] [Output] : ✔ Wyjąłeś Deagla
[2019-02-28 17:34:57] [Output] : ✔ Wyjąłeś suszarkę
[2019-02-28 17:34:57] [Output] : ✔ Wyjąłeś paralizator
[2019-02-28 17:34:58] [Output] : ✔ Wyjąłeś Deagla
[2019-02-28 17:35:01] [Output] : StivGamer [261]: Bo stałeś a do Ciebie zaczął wbiegać uciekinier
[2019-02-28 17:35:16] [Output] : StivGamer [261]: To poszedł ostrzał bo się kręciłeś obok nas jak goniliśmy go
[2019-02-28 17:35:16] [Output] : Heysiwer [195]: ale ja byłem na afk, szłem na kolację

Masz napisane, logi nie są sfałszowane, można to również sprawdzić. Tyle mam do dodania na ten moment.

Logi są prawdziwe to wiem, ale później jeszcze zadałem pytanie, ale to już mniej ważne, czy by była szansa odzyskania pieniędzy? Niby tylko 1200PLN, ale chciałbym odzyskać, bo ostatnio jakoś dużo tracę na te fotoradary, naprawy, bo nie mam premium+ i teraz każdy grosz się liczy.

23 minuty temu, Lampi napisał:

Tak było, zresztą nie rozumiem dlaczego ostrzelali Ci opony, gdy nie było rozkazu. Pieniądze zostaną Ci zwrócone.

Ok, w takim razie można zamknąć, chyba, że zarząd SAPD chciałby się odnieść do owej skargi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin