Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Yookies/s383k oskarżeni przez Griski*

Griski*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: s383k, Yookies
    Data i godzina zdarzenia: Koło 19:15 11.03.2019
    Pełen opis sytuacji: A więc tak przy końcu pościgu wskoczyłem do wody, po wskoczeniu dostałem strzał z paralizatora od Yookies, a później s383k wbiegł do wody i mnie zakuł po czym wyciągnął. 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/o2WY8zH

Ja, Griski* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Gratuluje, udało ci się ud****ć dwóch pracowników SAPD Potwierdzam całą wersję wydarzeń, do skarg to widzę że jesteś pierwszy, fakt faktem strzeliłem cię, lecz to tylko dlatego że podniosłeś mi ciśnienie ciągłym skracaniem jazdą po torach oraz skakaniem z klifów ( bo fajnie sie skacze przecież z Las Paysadas na Lotnisko Opuszczone ), moje zachowanie nie było na miejscu lecz twoje tak samo jak to napisałeś na pw "skargi by nie było gdybyśmy cię pościli"  https://zapodaj.net/fae4d7208ea5e.png.html Zależy mi na tej frakcji i z góry przepraszam caly zarząd SAPD, lecz czasem można się zdenerwować i od razu proszę cię s383k nie mieszaj w to, prawda zakuł cię ale to dlatego że odgrywałeś totalne 0 RP, już pokazałeś jak to hasła dawałeś do sapd na mumbla teraz cię piecze , zajmij się czymś pożytecznym a nie ciągłym pisaniem skarg, nic do ciebie nie miałem, teraz mamy topór wojenny.

Nie wiem w sumie po co ta kłótnia wyżej, ale okej. Co do samej skargi to zgaduję że sam tak robiłeś, a jeżeli jeszcze odwalałeś to tym bardziej nie dziwie się że tak uczynili, więc no, sam przecież wiesz jakie jest nastawienie do odwalaczy ¯\_(ツ)_/¯

1 minutę temu, Griski* napisał:

Gdyby nie ty, to bym prawdopodobnie uciekł. Ja ci szansę jeszcze dałem

Dziękujemy, że dałeś im szansę ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin