Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na D@mian - oskarżony przez KruQu

KruQu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:D@mian
    Data i godzina zdarzenia:16.03.23
    Pełen opis sytuacji:Zdarzyło sie to nie pierwszy raz kiedy to po udanej ucieczce SAPD nagle podjeżdżają pod nas 5 radiolek i zatrymuje potem wsadza do jail tłumaczą sie że przejeżdżali akurat i nas spotkali jechaliśmy innym autem i zmieniliśmy skiny.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:Może to potwierdzić kilku graczy np @Gibionek.cj @camper321

Edytowane przez KruQu

Więc było tak... Kiedy wszedłem na kanał taktyczny pierwsze co usłyszałem to "CODE 100" ostatnia pozycja: "LS" wjeżdżając do LS przez most Rodea odbiłem w drugie lewo po prostu na dwupasmówkę jadąc ciągle prosto przy stacji napotkałem ZR-350 na której stałeś nie byłem pewny czy to ty więc poprosiłem o powtórzenie nicku okazało się że to ty więc opuściłem pojazd i zacząłem celować, kiedy zauważyłem że pojazd rusza oddałem strzał w Twoją. A co do zmiany auta i skina chciał bym przypomnieć że to jest serwer RPG. 

EDIT
Dodam iż ktoś z RCON'ów może sprawdzić logi i potwierdzić że w tamtym momencie nikt z waszej trójki nie był specowany, a co do dużej ilości radiowozów po prostu były one w okolicy szczerze to sam się zdziwiłem że po paru sekundach pojawiły się wszystkie jednostki. (Koledzy to nie dowód)

Edytowane przez D@mian

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin