Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wyścig organizacyjne! RasTi na 4LIFE...

RasTi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć i czołem, witajcie dawno mnie tu nie zastaliście nie jednak nagrywając owe odcinki w całym tym okresie czasu napotkałem wiele problemów które rozwiązywanie pochłaniało jak widocznie dużo mojego czasu. Tymczasem mam dla Was nową energię w odcinkach, dzisiaj czyli 03/04/2019 Środa godzina 18:30, Chciałbym Wam ogłosić premierę pierwszego odcinku na naszym serwerze 4LIFE po tak długim okresie czasu, gdzie w owym odcinku pokażę mniej więcej nasze wypady mojej organizacji jaką jest Hooligans! Mam nadzieje że cieszycie się że RasTi do Was powraca! Liczę na to że jeżeli są nowe osoby na kanale, nie pożałują mi subskrypcji i klikną ten czerwony guzik - Szanuje!  Oczywiście pod filmem zdradzcie w komentarzu swoją opinie na ten temat, liczę na Was!

Zdradzę Wam miniaturkę! 

r08vhFN.jpg 

Kto będzie z Was pierwszy?! Środa godzina 18:30 kanał RasTi

Link do kanału: https://www.youtube.com/channel/UCwbEgyPESQF11EaBRCQbByQ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin