Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Jedno wyklucza drugie :) Trzymajcie sie

RodowitY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

[VIDEO]

[/VIDEO]

Jeśli czujesz, że coś Ci zabiera tlen,
Lepiej to zostaw, lepiej to zostaw,
Jeśli widzisz, że realne nie jest snem,
Bierz to co los da, bierz to co los da

~

Witajcie gracze, często, żeby robić jedno, trzeba zrezygnować z drugiego.

Są rzeczy ważne i ważniejsze w życiu, wielu z Was zrozumiało to już jakiś czas temu, a wiele nawet do tego nie podchodzi poważnie.

Zrozumiałem pewną rzecz, osoby które ogarniają temat pewnie domyślą się o co chodzi.

Trzeba zrezygnowac w moim przypadku z gier komputerowych, taki jest koszt tego, żeby poświęcić więcej czasu rodzinie, dopóki się ją ma, przyjaciołom, dopóki są przy nas i życiu, dopóki możemy czerpać z niego przyjemności.

Uwierzcie, że siedziałem tu tylko i wyłacznie dla Was, ja większego celu oprócz pomocy ludziom nie miałem.

Zrobiłem trochę swojego i na tym etapie muszę zakończyć.

Chciałbym podziękować każdemu z osobna ale to nie możliwe, więc zrobie to teraz.

Dzięki wszystkim za szansę tutaj, za akceptacje lub jej brak, za wyrozumiałość i hejty.

Wszystko prowadzi do tego, że coś w końcu można zrozumieć.

Z serwera odchodzę na czas bliżej nieokreślony, póki co Wy, jako gracze na pewno już mnie nie spotkacie, kontakt będę miał z główną administracją, od czasu do czasu tworząc grafiki na potrzeby serwera.

Życzę Wam, aby serwer wraz z wami i przez Was rozwijał się na dobre a wy kontynuujcie swoją pasję.

---

Na koniec male przesłanie dla wszystkich ludzi, którzy choć raz zastanawiali się przez gry komputerowe nad brakiem czasu na rodzinę, hobby itd.

Czasem rozumie się dopiero gdy jest za późno ;)

!Peace, trzymajcie sie i powodzenia.

Narka, Pamiętaj życie prywatne ważniejsze od wirtualnego, niestety niektóry są tacy którym życie wirtualne odebrało życie prywatne trzeba się od tego obronić przygotować ;) Jeszcze raz Narkson pamiętaj zawsze będziemy mieli dla ciebie otwarte ręce abyś powrócił, nawet jeżeli ;)

Ps. Widzę że interesujesz się muzyką taką jaką ja :) Pozdro brachu 

Najważniejsze w życiu jest zejść ze sceny we właściwym momencie RodowitY, i mimo iż nie znałem Cię prywatnie? Sądzę, że Ty wybrałeś chyba swój moment, idealny. Czytając Twoje pożegnanie fizycznie kręci mi się łza w oku, ponieważ odczuwam to samo. Czasami trzeba przestać myśleć o tym co jest mniej ważne, i zakończyć to w tym "Idealnym położeniu". Każdy z nas, nawet zwykły gracz osiągnął jakiś cel. Dla jednego to był perenial, dla innego łódź, ktoś inny chciał mieć supporta, dostał i skończył. Oni swoje zrozumieli. Każdy w pewnym momencie to zrozumie, jedni później, inni w ogóle. Do celów trzeba dążyć, ale po osiągnięciu ich, co jeszcze chcesz zrobić? RodowitY pewnie to zrozumiałeś, każdy moment jest idealny, po osiągnięciu celu..

Przeczytałem Twoje pożegnanie i zrozumiałem je z kontekstem, powodzenia w życiu, każdy z nas wie co robi, i na ile jest tego świadomy.. RodowitY, powodzenia!

Najważniejsze w życiu jest zejść ze sceny we właściwym momencie RodowitY, i mimo iż nie znałem Cię prywatnie? Sądzę, że Ty wybrałeś chyba swój moment, idealny. Czytając Twoje pożegnanie fizycznie kręci mi się łza w oku, ponieważ odczuwam to samo. Czasami trzeba przestać myśleć o tym co jest mniej ważne, i zakończyć to w tym "Idealnym położeniu". Każdy z nas, nawet zwykły gracz osiągnął jakiś cel. Dla jednego to był perenial, dla innego łódź, ktoś inny chciał mieć supporta, dostał i skończył. Oni swoje zrozumieli. Każdy w pewnym momencie to zrozumie, jedni później, inni w ogóle. Do celów trzeba dążyć, ale po osiągnięciu ich, co jeszcze chcesz zrobić? RodowitY pewnie to zrozumiałeś, każdy moment jest idealny, po osiągnięciu celu..

Przeczytałem Twoje pożegnanie i zrozumiałem je z kontekstem, powodzenia w życiu, każdy z nas wie co robi, i na ile jest tego świadomy.. RodowitY, powodzenia!

Marzyłem o tym, żeby pojawiła się chociaż jedna taka odpowiedź ;)

Na prawde, jedni podejdą do tego z uśmiechem, drudzy tylko temu bo bylem RCONem odpisza coś, inni żeby wpisać tego posta..

.. życząc czy nie życząc Wam tego, przekazuje tylko powodzenia i życze szczęścia żebyście potrafili odnaleźć właściwy moment ;)

Nie można za długo siedzieć pod wodą bo można za późno zorientować się, że trzeba złapac oddech.

Mimo wszelkich sporych spin jak i tych mniejszych, ale również normalnych rozmów dziękuje, że mogłam Cię poznać.

Nie ma co się oszukiwać, spędzanie czasu przed komputerem zabiera nam mnóstwo czasu. Zamiast spędzić czas ze swoją rodziną, osobą którą kochamy czy też przyjaciółmi niejednokrotnie rezygnujemy i wolimy spędzić czas przed komputerem. Z osobami, których tak na prawdę... nie znamy.

Tak więc powodzenia w życiu prywatnym i miłego spędzania czasu z najbliższymi!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin