Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Janin - oskarżony przez Grabowski

Grabowski
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Janin
    Data i godzina zdarzenia: 28.04.19 Około godziny 11:50
    Pełen opis sytuacji: Zatrzymał mnie pan policjant, ponieważ za szybko jechałem. Zacząłem uciekać, ponieważ policjant nadal mi kare 1500PLN za przekroczenie prędkości oraz za niby nieodpowiednie miejsce do wyprzedania. Uciekając się zaklinowałem auto mi odholowała laweta. Po czym kolega pode mnie podjechał i zaczęliśmy jechać. Policjant zaczął nas gonić w taki sposób, że nie napisał na chacie ze proszę zjechać na pobocze. Po chwili się zorientowaliśmy o co chodzi, ale dalej pan policjant nic nie pisał na megafonie. Zatrzymaliśmy się przebił nam oponę i pojechaliśmy dalej, bo to nie miało sensu. Pojechaliśmy dalej i pan policjant dalej nic nie pisał o zatrzymaniu się. Następnie się zatrzymaliśmy, ponieważ nie mieliśmy opony. Funkcjonariusz nadał mi  mandat w wysokości 5000zl (w zaokrągleniu), a mojemu koledze 3000zl (w zaokrągleniu). Jak się zapytałem serdecznego pana dlaczego, aż 5000zl to policjant wypisał brednie. Brednie, ponieważ skupiłem się na 2 punktach wypisanych przez niego. Według pana Janina podczas pościgu mam odgrywać RP w taki sposób, że jak wjadę np. w słup to mam napisać "aaaaa". Panie Janinie na tym nie polega RP można odgrywać takie RP jak wjadę w słup ale w MTA nie ma możliwości mówienia. Żaden gracz takiego pisanego RP np. jak wjedzie w słup nie pisze "aaaa", ponieważ nie ma to po prostu sensu. Następny punkt jest to skracanie. Podczas pościgu nigdzie nie skróciłem a według pana funkcjonariusza skróciłem, a cały pościg odbywał się w San Fierro na asfalcie, a nie na trawie. Proszę o wypowiedź.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Niestety nie mam dowodów takich jak SS, ale jechał ze mną w samochodzie mój kolega o nicku Spilek i on może wszystko potwierdzić.

Przepraszam ale nie rozumiem sensu tej skargi. Opowiem Ci jak to z mojej strony wygląda.

Zostałes zatrzymany gdy miałeś 153 na liczniku i mnie wyprzedzałeś w miejscu zabudowanym. Odegrałem całość rp. Dokumenty miałeś dobre wiec wystawiłem Ci mandat o kwocie 1500pln ty w tym czasie zacząłeś uciekać. Goniłem cie przez kilka minut następnie uderzyłeś w barierki i zablokowałeś się. Jakaś osoba cały czas za nami jeździła (mam ss) potem gdy się zaklinowałeś przesiadłeś się do innego auto (obstawiam ze to był kolega) wiec pościg trwał cały czas. Następnie zatrzymaliście się kilka razy. Chyba za 5 razem wysiedliście z pojazdu wtedy odegrałem rp byście się położyli na ziemi i zakułem was w kajdanki. Poprosiłem twojego kolegę by dał mi dokumenty (twoich nie brałem bo już je miałem przy zatrzymaniu wiec po co mam drugi raz je brać) kolegę sprawdziłem był czysty oddałem wam obu dokumenty i wystawiłem mandat następnie wy nie przyjęliście mandatu (napisałeś ze nie przyjmujesz bo chce cie okraść i ze za pościg powinieneś dostać tylko 800pln) prawda dostałeś za pościg oraz reszte rzeczy które zrobiłeś na nimi takie jak: jazda pod prąd, skracanie, łamanie zasady rp... (to co napisałeś jest kłamstwem gdyż nie napisałem nigdzie ze powinieneś odgrywać "aaaa" ty tam sam napisałeś. Mowiąc odgrywanie powinieneś wiedzieć ze chodzi tu o /do gdy w coś uderzysz) czego nie zrobiłes dostaliście 50min a kolega 30 za pomoc w ucieczce i reszte przewinień. 

Dodam jeszcze ze obraziłeś mnie kilka razy. (Ss dodam jak tylko wejde na komputer)

Dlatego uważam iż ta skarga nie mam totalnie sensu

Tak czyli według ciebie jak uderzę w słup to mam odgrywać na /do... To nie ma sensu, ponieważ nikt tego nie odgrywa. Odnośnie tego co napisałeś, że chcę Cię okraść to jest prawda, bo mandat powinien być mniejszy a tak pewnie jakbym Ci zapłacił 5000PLN to byś wziął sobie z 25%. Dlatego nigdy nie płacę mandatów.

8 minut temu, Grabowski napisał:

Odnośnie tego co napisałeś, że chcę Cię okraść to jest prawda, bo mandat powinien być mniejszy a tak pewnie jakbym Ci zapłacił 5000PLN to byś wziął sobie z 25%. Dlatego nigdy nie płacę mandatów.

[2019-04-28 11:57:22] [Output] : Janin [294]: dlaszego sądzisz ze źle ci mandat dałem?

[2019-04-28 11:57:36] [Output] : Grabowski [127]: Ucieczka trawala do 10min
[2019-04-28 11:57:42] [Output] : Grabowski [127]: Do 10min jest 800zl
[2019-04-28 11:57:42] [Output] : Janin [294]: Tak i?
[2019-04-28 11:57:49] [Output] : Janin [294]: A cała reszta?
[2019-04-28 11:57:49] [Output] : Grabowski [127]: A skad sie wzielo 4200?

[2019-04-28 11:58:01] [Output] : Grabowski [127]: te 4200 dla cb pewnie idzie 

Powiem Ci że nie mamy jak sobie nawet pieniędzy 'przygarniać' gdyż serwer sam ci te pieniądze zabiera po wystawieniu mandatu.

My nie mamy nic z tego. Wiec proszę cię na drugi raz nie oczerniaj kogoś bez wiedzy na ten temat

10 minut temu, Grabowski napisał:

Tak czyli według ciebie jak uderzę w słup to mam odgrywać na /do... To nie ma sensu, ponieważ nikt tego nie odgrywa.

[2019-04-28 11:59:02] [Output] : Grabowski [127]: Odgrywalem rp 

[2019-04-28 11:59:58] [Output] : Janin [294]: jakie łamanie rp zapytasz?

[2019-04-28 12:00:38] [Output] : Grabowski [127]: Jak mam odegrac rp piszac?
[2019-04-28 12:00:44] [Output] : Grabowski [127]: Co mam pisac "aaaaaa"

Wiec proszę nie kłam bo tylko robisz sobie sam problemy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin