Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na --- - oskarżony przez xHyper

xHyper
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: --- No nwm dokładnie kto to był, bo było ich tam dużo
Data i godzina zdarzenia: 21:20 ok.
Pełen opis sytuacji: No to tak uciekałem sobie jesterkiem przed sapdami ukryłem się w garażu już pomijam, że zostałem oskarżony o 0RP co według mnie jest nonsensem, ale mniejsza z tym chodzi o oponki w jesterze widać na nagraniu jak wjeżdżam do garażu ze wszystkimi oponkami naprawionymi. Zostałem zawinięty do więzienia a znajomy po jakimś czasie ok. 10-20min od całego zdarzenia wrócił do garażu po samochód i okazało się, że jest uszkodzona prawa tylna oponka, więc ktoś musiał strzelić przez ścianę hmm? To jest dopiero 0RP...
Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

Spoiler

Spoiler

D4CKbvf.jpg

Ja xHyper zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuję.

Edytowane przez xHyper

Witam serdecznie, Police Officer I Iros. San Andreas Police Department. Z racji obecności mojego nicku na nagraniu przedstawionym przez oskarżyciela wypowiadam się. Moją wypowiedź zawrę w podpunktach.

1. Posiadasz nagranie jak wjechałeś do garażu, więc pewnie posiadasz nagranie całego pościgu. Mówisz że nie jechałeś non rp, zapoznaj się ze swoim nagraniem, jeżeli nic nie wydedukujesz wklej je tutaj a rozjaśnię Ci dlaczego non rp.
  2. To ja (prawdopodobnie) dopuściłem się przebicia tylnej opony Twojego pojazdu, na polecenie wyższego stopniem (nie pamiętam nicku) została rozłożona blokada drogowa w postaci kolczatki pod garażem, wtedy też jeżeli byłeś w aucie musiała przebić Ci się opona. Jeżeli zarząd uzna moją winę pokryje koszty uszkodzonej opony.
  3. Używanie ogranicznika X razy na pościgu jest samo w sobie non rp (jak zaznaczył wyżej @Skipciu )
  4. W realu garaż nie zamyka się tak szybko jak to zrobił Twój kolega więc mieli byśmy czas na opuszczenie radiowozów i udanie się w jego stronę, być może nawet wejście do niego.

Dziękuje za uwagę, w razie jakiś nieścisłości dodam kolejną odpowiedź ze sprostowaniem. Pozdrawiam.

10 minut temu, Iros napisał:

Witam serdecznie, Police Officer I Iros. San Andreas Police Department. Z racji obecności mojego nicku na nagraniu przedstawionym przez oskarżyciela wypowiadam się. Moją wypowiedź zawrę w podpunktach.

1. Posiadasz nagranie jak wjechałeś do garażu, więc pewnie posiadasz nagranie całego pościgu. Mówisz że nie jechałeś non rp, zapoznaj się ze swoim nagraniem, jeżeli nic nie wydedukujesz wklej je tutaj a rozjaśnię Ci dlaczego non rp.
  2. To ja (prawdopodobnie) dopuściłem się przebicia tylnej opony Twojego pojazdu, na polecenie wyższego stopniem (nie pamiętam nicku) została rozłożona blokada drogowa w postaci kolczatki pod garażem, wtedy też jeżeli byłeś w aucie musiała przebić Ci się opona. Jeżeli zarząd uzna moją winę pokryje koszty uszkodzonej opony.
  3. Używanie ogranicznika X razy na pościgu jest samo w sobie non rp (jak zaznaczył wyżej @Skipciu )
  4. W realu garaż nie zamyka się tak szybko jak to zrobił Twój kolega więc mieli byśmy czas na opuszczenie radiowozów i udanie się w jego stronę, być może nawet wejście do niego.

Dziękuje za uwagę, w razie jakiś nieścisłości dodam kolejną odpowiedź ze sprostowaniem. Pozdrawiam.

Niestety nie mam całego nagrania, ale mam jeszcze końcówkę, którą zaraz wyślę i przyznaję się, że cały pościg nie był do końca RP, ale oskarżyliście mnie o 0RP podczas siedzenia w garażu, a nie o ogólny pościg. Dla was rozłożenie magicznie kolczatki pod garażem nie jest całkowitym 0RP?

11 minut temu, Iros napisał:

O i co do 4 punktu to masz filmik: 

Spoiler

Lub też jeśli jest brama starego typu to wystarzyło by odblokować łańcuch, który błyskawicznie zamyka brame, bo spada :D

16 minut temu, Iros napisał:

Trzymaj 2 nagrania:

Spoiler

Spoiler

Nie jest możliwe aby twoja opona została przebita, ponieważ kolczatki nie były rzucane przez garaż a jedynie przed garaż i na wjazd w osiedle SF, gdzie jakiś jełop specjalnie wjechał w kolce i wymuszał zapłatę (widać to na którymś ze screenów), a takie biadolenie że ktoś Ci przeskanował przez ściane i rozwalił oponę możesz sobie darować, to nie cs 1.6 gdzie może skanować przez całą mapę i zabić gościa w głowę. Już nie wspominając o tym że widać na nagraniu że twój pojazd jest pod ukosem (spowodowane jedną dyntką). Jeżeli chcesz racjonalnego wytłumaczenia - proszę;

- Opona twojego pojazdu została przebita prawdopodobnie w momencie 1:17-1:22, gdzie to @Iros rozstawił kolczatkę przed garażem a po prostu Ci zwędziło oponę, wąty miej do skrypterów i @Worthless bo on też jest kozakiem i ma dostęp do skryptów. Pozdro mam nadzieję że wyjaśniłem Ci to, szybkich i wściekłych nie oglądałeś że nie wiesz że można przebijać opony yyy okiem bogów czy tam boga... xd (nie wiem jak to się dokładnie nazywa, chociaż to i tak bez znaczenia panie wściekły)

Edytowane przez Frixo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin