Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na ELDOKSON - oskarżony przez Error-404

Senko
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: ELDOKSON
    Data i godzina zdarzenia: 22:30 28.04.2019
    Pełen opis sytuacji: No siedziałem na giełdzie i szukałem autka do 260k, no i patrze stoi sultan, no to podchodze widze siedzi ELDOKSON i pytam się czy sell (nie miałem zielonego pojęcia, że to sultan SAPD). On wyszedł i do mnie pisze łapy, i nie wiem czy on żartuje czy na serio, i pytam się za co, a on nadal łapy, a ja stoje i czekam na odpowiedź, on podszedł i zakuł mnie w kajdanki, po czym wsadził mnie do Sultana i pojechał do więzienia, po czym po drodze ciągle się pytałem za co jade do więzienia, ciągle nie odpowiadał. Kiedy dojechaliśmy na miejsce wyciągnął mnie z auta i dopiero powiedział powód (jakaś ucieczka), to ja mówie, że chce mandat, a on, że nie ma. Ciągle chciałem mandat, ale on wsadził mnie do więzienia mimo to. 

Dodatkowo funkcjonariusz potrącił motocyklistę prawidłowo jadącego drogą:

AmE41Wt.jpg

Dowód, który to potwierdza całe zajście:

(troche pomieszały się) SS: https://imgur.com/a/89ih0ks

Czołem patrolowałem teren wokół giełdy i podbiegł do mnie cywil  Error-404 zapytaniem sprzedaży pojazdu frakcyjnego oczywiście nie zgodziłem sie na takową  transakcje z wiadomych przyczyn gdyż jest to pojazd frakcyjny 

postanowiłem więc że sprawdze tego pana w komputerze policyjnym i naprawde mocno zastanawiałem sie nad zatrzymaniem tego użytkownika ,zmotywowała mnie jednak  informacja zawartwa w systemie że gracz ten uciekał Departamentowi w stylu 0 rp wiec nie widziałem w tym nic złego aby nie poprosić go o dokumenty (stylem rp) gdyż on sam nie zachowywał sie przyzwoicie w stosunku do moich koleków z frakcji podczas poscigu za który był poszukiwany.

zdaniem oskarżającego 0rp na pościgu nie ma żadnego przełożenia na dalszy przebieg sprawy ale zdrowy rozsądek podpowiadał mi że skoro gracz zachował sie 0 rp to ja w jakimś stopniu również powinienem go inaczej traktować wiec dlatego nie poprosiłem o dokumenty tylko postanowiłem zatrzymać  Error-404 w sytułacji w której miałem go praktycznie na tacy kto wie co by sie stało gdybym uruchomił sygnały świetlne lub dźwiękowe gracz był w komputrze powodem 0 rp mógł lognać wjechać do wody zrobić wszystko.

Co do potrącenia pana na motocyklu cały czas pisałeś mi jakieś wiadomości ciężko jest pisać i kierowac radiolke równocześnie przeprosiłem za mojego zachowanie motocykliste i zapłaciłem za wyrządzone szkody.

ELDOKSON

Edytowane przez ELDOKSON

zapomniałem jeszcze dodać że przecież jeżeli zatrzymany widnieje w komputerze policyjnym to nie ma możliwości przyjecia mandatu 

tutaj mogło by to wyglądać jakbym jechał przeciwnym pasem pod prąd  ale jest to spowodowane odwróceniem osi radiowozu podczas zderzenia świadczą o tym uwiecznione na zdjeciu ślady hamowania.

https://imgur.com/a/MSatC3k

Edytowane przez ELDOKSON

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin