Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Rafi007 oskarżony przez SweetBoy*

Dekoder.*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Rafi007
    Data i godzina zdarzenia: 21.05.2019
    Pełen opis sytuacji: Było sapd na strefie dm stał tam mój premier, Patrzę po chwili a na mini mapie premierm stoi po za strefą dm i jade tam patrze a Rafi007 Piszę Panu @Adek886Dać premiera na parkin policyjny za 5k powód Nadmierny odstrzał do sapd, Nie rozumiem co ma auto do strzelania skoro stało sobie na strefie a w ten dzień nie było też pościgu tym autem, Prosił bym bardzo aby Adek886 nie został ukarany ponieważ kazał mu na pp dać te auto Rafi007 więc nie jest to jego wina, Chciałbym aby zostały oddane mi pieniądze za parking policyjny.
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/P3Qk6E5

1. Dostałem Polecenie od wyższego stopnia , a wszystko przez to że dwa razy zrobiłeś loga, Pierwszy raz jak dostałeś paralizatorem a drugi jak @P1teRRR cie ostrzelał.

Nie mam nic do dodania. Czekamy na wypowiedź 

Edytowane przez Rafi007

7 minut temu, Rafi007 napisał:

1. Dostałem Polecenie od wyższej rangi, a wszystko przez to że dwa razy zrobiłeś loga, Pierwszy raz jak dostałeś paralizatorem a drugi jak @P1teRRR cie ostrzelał.

Nie mam nic do dodania. Czekamy na wypowiedź 

Dobrze więc tak pierwszy raz gdy zostałem z paralizatora kliknołem przez przypadek binda a drógi raz wywalilo mi neta ping mi skakal i jak wbiłem napisałem do @D@mianze wywaliło mnie, I no nie rozumiem dalej co ma mój pojazd do odstrzału 

Na dniach zapewne załatwię Ci blokadę konta za wylogowanie się podczas interwencji (1x gdy zostałeś sparaliżowany, a 2x gdy Cię goniliśmy w premierze i praktycznie mieliśmy Cię na tacy). Po tych akcjach magicznie pojawiałeś się z powrotem na serwerze, oczywiście wszystko skwituje nagraniem, dlatego skargę uważam za bezsensowną. Kara w postaci takiej, a nie innej została nałożona za strzelanko i do tego relog.

13 minut temu, P1teRRR napisał:

Na dniach zapewne załatwię Ci blokadę konta za wylogowanie się podczas interwencji (1x gdy zostałeś sparaliżowany, a 2x gdy Cię goniliśmy w premierze i praktycznie mieliśmy Cię na tacy). Po tych akcjach magicznie pojawiałeś się z powrotem na serwerze, oczywiście wszystko skwituje nagraniem, dlatego skargę uważam za bezsensowną. Kara w postaci takiej, a nie innej została nałożona za strzelanko i do tego relog.

Nie zrobiłem tego specjalnie, a blokadę konta mogłeś mi dać odrazu a nie po wszystkim sobię przypomniałeś i chcesz mnie tak jakby"udupi**"

16 minut temu, P1teRRR napisał:

Mam też życie, sory, że nie załatwiam wszystkiego od razu.

Dobrze masz swoje życie dziwne było że przez 30minut dalej byłeś na serwerze więc.., 30minut powinno ci wystarczyć, mogłeś robić to wcześniej a nie teraz niedosc że auto za 5k które wyciągnąłem to mogłeś to robić wcześniej ja swoją kare dostałem.

Edytowane przez SweetBoy*

W dniu 21.05.2019 o 21:25, SweetBoy* napisał:

ja swoją kare dostałem.

Nagle pasuje Ci ta kara, przez którą piszesz skarge? xD

edit. tak zwane obsranie zbroi o blokade konta xdd.

Edytowane przez P1teRRR

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin