Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na romeg.redd - oskarżony przez Pisu_420

Pisu_420
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1.     Nick funkcjonariusza: romeg.redd 
  2.     Data i godzina zdarzenia: 14 Czerwca 2019 roku, około godziny 21:10/15

Pełen opis sytuacji: Cała akcja zaczęła się od tego, że zacząłem uciekać policji, no to uciekałem sobie i uciekałem aż w końcu do pościgu dołączył Pan romeg.redd z kolegą.

Pościg byłby normalny tak jak każdy gdyby nie taranowanie ze strony (ENOMEK) + opuszczenie (romeg.redd) i ostrzał opon poza strefą DM.

DOWODY: Dowodów jakieś tam posiadam ale aby z konsoli jak pisze ze jakiś przysłowiowy: "cieć" wychodzi z auta i mi ostrzeliwuje autko.

Nikt nie zaprzeczył, że strzelał tylko napisali: cieć??

Taranowanie? Zostałeś po prostu spitowany, po skoku z samej góry serpentyn obok Leafy Hollow uważasz, że będziesz traktowany ulgowo? Zwyzywałeś nas od cieciów na sam koniec, no gratuluję przyznania się do własnej głupoty.
Zostałeś dodatkowo ukarany banem za cwaniakowanie, nie potrzebujemy takich graczy na serwerze, a Ty po prostu nie zasługujesz na grę tutaj.
+ naucz się korzystać ze wzorów, które są wtem wymagane do pisania jakichkolwiek wniosków/tematów na forum w danych działach.

Tyle ode mnie, wydaje mi się, że romeg nie musi się nawet wypowiadać.

Edytowane przez ENOMEK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin