Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika KropSon, oskarżony przez KRISU.

KRISU.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z serwera: @KRISU.
Nick osoby oskarżonej: @KropSon
Powód napisania skargi: Wyżej wymieniony pracownik wsadził mi bezpodstawnie pojazd na parking policyjny z powodem "Pojazd nieprawidłowo zaparkowany". Samochód stał na parkingu (zdjęcie niżej). Powiedz mi co ci przeszkadza, że pojazd stoi prawidłowo na parkingu i go zabierasz z jakimś śmiesznym powodem. Z tego co pamiętam postawiłem swój pojazd prawidłowo i nikomu to nie przeszkadzało, w końcu chyba to jest parking i służy do tego żeby postawić sobie pojazd.
Dowody: 
Darmowy hosting zdjÄÄ i obrazkówDarmowy hosting zdjÄÄ i obrazków

Miejsce przedstawione na SS'ach nie jest parkingiem a bardziej miejscem do "tymczasowego postoju". Auto zostało odholowane prawidłowo, co zostało potwierdzone przez wyżej postawione osoby w San Andreas Road Assistance. Przykładowe miejsca parkingowe masz obok kasyna. Pozdrawiam.

//edit: Wrzucam SS na którym widać dokładnie gdzie stoi auto. ((ucięte ponieważ widać tam moje rzeczy prywatne z fb))

e0YqSso.jpg?1

Edytowane przez KropSon
literówka + ss

Godzinę temu, KropSon napisał:

Miejsce przedstawione na SS'ach nie jest parkingiem a bardziej miejscem do "tymczasowego postoju".

Jeśli to dla ciebie nie jest parking to po co są te białe linie, chyba do czego służą prawda? I powiedz mi w jakim miejscu pisze, że jest to parking tymczasowy.

Odnośnie tych linii to ciężko do końca stwierdzić po co one tam są. Na pewno jednak nie są to linie wyznaczające miejsca parkingowe, gdyż te musiałyby być odwrotnie namalowane (tak, aby można było bez problemu wjechać przodem, a nie tyłem). Za równo nie można powiedzieć, że jest to powierzchnia wyłączona z ruchu, ponieważ linie te przechodzą również przez wszystkie skrzyżowania na odcinku tej drogi. Akceptujemy chwilowy postój w tym miejscu, aczkolwiek nie zezwalamy na parkowanie w tym miejscu (poza miejscami wyznaczonymi przed kasynem).

Czy chciałbyś coś jeszcze dodać @KRISU. ?

Edytowane przez Hyak

24 minuty temu, Hyak napisał:

Odnośnie tych linii to ciężko do końca stwierdzić po co one tam są. Na pewno jednak nie są to linie wyznaczające miejsca parkingowe, gdyż te musiałyby być odwrotnie namalowane (tak, aby można było bez problemu wjechać przodem, a nie tyłem).

W takim razie dlaczego pojazdy pod kasynem stoją na tych liniach? ;)

46 minut temu, Hyak napisał:

2 godziny temu, Hyak napisał:

Odnośnie tych linii to ciężko do końca stwierdzić po co one tam są. Na pewno jednak nie są to linie wyznaczające miejsca parkingowe, gdyż te musiałyby być odwrotnie namalowane (tak, aby można było bez problemu wjechać przodem, a nie tyłem). Za równo nie można powiedzieć, że jest to powierzchnia wyłączona z ruchu, ponieważ linie te przechodzą również przez wszystkie skrzyżowania na odcinku tej drogi. Akceptujemy chwilowy postój w tym miejscu, aczkolwiek nie zezwalamy na parkowanie w tym miejscu (poza miejscami wyznaczonymi przed kasynem).

Czy chciałbyś coś jeszcze dodać @KRISU. ?

A ja mam pytanie jak takie cos to miejsca tym czasowe to czemu obok spawnu w ls stoja pojazdy i nie mowie o oznaczonym parkingu wiec jak to jest?

Przywrócę oryginalną teksturę linii, które będą ciaśniej malowane.

Parkować będzie należało równolegle do pasów jazdy.

Parkowanie będzie dozwolone na całej długości drogi, pomijając rzecz jasna zjazdy w poszczególne ulice. Ustawione znaki zyskają tylko charakter ozdobny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin