Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika VENOMEQ, oskarżony przez Ganok

Ganok
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: @Ganok

Nick osoby oskarżonej: @VENOMEQ

Powód napisania skargi: Wtrącanie się w zabezpieczenie innej frakcji + Przeszkadzanie w działaniach gaśniczych

Dowody: 

Logi:

[2019-06-29 12:42:16] [Output] : VENOMEQ [121]: pogratulować

[2019-06-29 12:42:32] [Output] : VENOMEQ [121]: jaka tam sygnalizacja
[2019-06-29 12:42:34] [Output] : VENOMEQ [121]: 1? 2?
[2019-06-29 12:44:43] [Output] : VENOMEQ [121]: oj panowie panowie
[2019-06-29 12:45:25] [Output] : VENOMEQ [121]: Zabezpieczenie poprawione
[2019-06-29 12:45:34] [Output] : VENOMEQ [121]: Aczkolwiek i tak pozostawia wiele do życzenia
[2019-06-29 12:50:09] [Output] : Ganok [141]: ty
[2019-06-29 12:50:13] [Output] : Ganok [141]: powiedz mi
[2019-06-29 12:50:15] [Output] : Ganok [141]: co masz za problem
[2019-06-29 12:50:21] [Output] : Ganok [141]: i czy ktos cię tu wzywał?
[2019-06-29 12:50:29] [Output] : VENOMEQ [121]: sam zainterweniowałem
[2019-06-29 12:50:35] [Output] : Ganok [141]: a prosił cię o to ktoś?
[2019-06-29 12:50:37] [Output] : VENOMEQ [121]: jak zobaczyłem wahadłówkę na lewostronny
[2019-06-29 12:50:46] [Output] : Ganok [141]: no to ja bym im uwagę zwróił a nie ty
[2019-06-29 12:50:50] [Output] : Ganok [141]: jesteś zupełnie inną frakcją
[2019-06-29 12:50:51] [Output] : VENOMEQ [121]: zwróciłem
[2019-06-29 12:51:06] [Output] : Ganok [141]: także prosze już przestań komentować nasze zabezpieczenia i zajmij się swoją pracą
[2019-06-29 12:51:19] [Output] : Ganok [141]: bo nikt cię o to nie prosił abyś wtrącił się w nasze zabezpieczenie
[2019-06-29 12:51:20] [Output] : Ganok [141]: dziękuje
[2019-06-29 12:52:32] [Output] : PontoniastY [228]: Kto to zabezpieczał
[2019-06-29 12:52:40] [Output] : ZgredzioPL [100]: SARA
[2019-06-29 12:52:41] [Output] : HexO [103]: SARA
[2019-06-29 12:52:41] [Output] : VENOMEQ [121]: ja

Według VENOMQA jest lepiej zabezpieczone

SS:

7UwwaE1.png       VuQP1ln.png

Ogólnie osoby takie jak @PontoniastY @ZgredzioPL @HexO @M4TT. @Aved jako piszący skargę upoważniam te osoby do wypowiedzi ponieważ były na miejscu zdarzenia i jak by miały coś do dodania co przydało by się w skardze także proszę śmiało chłopaki

#edit: Oskarżony został poinformowany o skardze w wiadomości prywatnej na forum 

Edytowane przez Ganok
Aktualizacja

Zostałem upoważniony dlatego się wypowiem. Po przyjechaniu na miejsce zdarzenia podzieliliśmy się na 2 grupy , jedni rozkładali linię gaśniczą a drudzy mieli zabezpieczyć to tak aby nie spowodowało zagrożenia dla kierowców.

Moim zdaniem nasze zabezpieczenie było ustawione na tyle znośnie że nie wymagało przestawienia przez pracownika SARA.

Edytowane przez ZgredzioPL

Podczas gdy przejeżdżałem obok waszego zabezpieczenia moją uwagę przykuł głównie niepoprawnie postawiony sygnalizator świetlny wraz z barierką (obiekty te postawione były na lewym pasie). Co więcej zabezpieczenie było mocno rozciągnięte przez co czas przejazdu między sygnalizatorami był zbyt długi (dla przykładu auta które wyjechały na zielonym w połowie drogi spotykały się z autami jadącym znad przeciwka). Postanowiłem poprawić to zabezpieczenie w taki sposób by miało jakikolwiek sens.

Edytowane przez VENOMEQ

2 minuty temu, VENOMEQ napisał:

Podczas gdy przejeżdżałem obok waszego zabezpieczenia moją uwagę przykuł głównie niepoprawnie postawiony sygnalizator świetlny wraz z barierką (obiekty te postawione były na lewym pasie). Co więcej zabezpieczenie było mocno rozciągnięte przez co czas przejazdu między sygnalizatorami był zbyt długi (dla przykładu auta które wyjechały na zielonym w połowie drogi spotykały się z autami jadącym znad przeciwka. Postanowiłem poprawić to zabezpieczenie w taki sposób by miało jakikolwiek sens.

Tak jak jest przedstawione w logach. Zajmij się zabezpieczeniami w swojej frakcji a ja zajmę się w swojej, nikt cię o to nie prosił więc dalej nie rozumiem dlaczego wtrąciłeś się. Racja z sygnalizacją do wahadła nie wiem dlaczego ona była postawiona bo my nie mamy na wyposażeniu tego a drugie primo jako najwyższy stopień nie przypilnowałem tego ale to nie jest czas i miejsce na takie rzeczy.

4 minuty temu, VENOMEQ napisał:

Podczas gdy przejeżdżałem obok waszego zabezpieczenia moją uwagę przykuł głównie niepoprawnie postawiony sygnalizator świetlny wraz z barierką (obiekty te postawione były na lewym pasie). Co więcej zabezpieczenie było mocno rozciągnięte przez co czas przejazdu między sygnalizatorami był zbyt długi (dla przykładu auta które wyjechały na zielonym w połowie drogi spotykały się z autami jadącym znad przeciwka. Postanowiłem poprawić to zabezpieczenie w taki sposób by miało jakikolwiek sens.

Nasza frakcja ma zakaz używania sygnalizatorów świetlnych oraz znaków na zabezpieczeniach.Wyjątkiem jest znak o ostrzeżenie kierowców o niebezpieczeństwie na drodze [Znak (NIEST. 1)]

Pisane za @Koseryk :) 

Na miejscu zdarzenia nie widziałem członka żadnej innej frakcji oprócz SAFD. Skoro nie możecie używać sygnalizatorów to pewnie nie zostały one przez Was ustawione. Usunąłem je za pomocą suszarki, której nie posiadacie. Z racji iż nie możecie używać sygnalizatorów postanowiłem je ustawić. Kolejnym z moich działań było skrócenie zbyt rozległego zabezpieczenia powodującego zagrożenie wystąpienia kolizji w ruchu drogowym.

2 minuty temu, VENOMEQ napisał:

Dodam tylko, że w SS przedstawionym przez @Ganok między dyskami świetlnymi znajdowały się pachołki, które zostały przeze mnie usunięte pod koniec akcji.

Dobrze, proszę cię to udowodnij bo ja nie przypominam sobie żeby tam były pachołki

3 minuty temu, VENOMEQ napisał:

Pachołki które tam stały postawione były przez jednego z członków waszej frakcji.

Owszem na początku akcji zabezpieczenie było wykonane z 4 barierek i reszta to byly pachołki ale później jak zauważyłęm że zacząłeś się wtrącać w nasze zabezpieczenie to moje pachołki pod F3 zostały usunięte

Zabezpieczenie składało się z kilkunastu pachołków i owszem, 4 barierek. Możliwe że postawione przez Ciebie pachołki znajdowały się od strony stacji nieopodal pożaru. W tamtym właśnie miejscu zabezpieczenie zostało przeze mnie skrócone.

I ja dalej tego nie rozumiem dlaczego i po co się w to wtrąciłeś wystarczyło mi to powiedzieć a ja już bym odpowiednio zorganizował bym poprawienie zabezpieczenia. Chociaż według mnie ono było dobrze zrobione. Zabezpieczenia robimy według materiału i się tego trzymamy

Jak wyżej zostało stwierdzone nie macie dostępu do sygnalizatorów świetlnych. W takim razie jak chciałeś zorganizować ruch wahadłowy? Kolejnym punktem jest pytanie w jaki sposób chciałeś usunąć niepoprawnie ustawiony sygnalizator kiedy osoby która to postawila nie znajdowala sie na miejscu?

Edytowane przez VENOMEQ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin