Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[Grafika] Komputer Państwowej Straży Pożarnej

Admaxis
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, MrAsfurix napisał:

1Hxj5h3.png Zabolało ;c

Wymierzałem na oko, nie używałem narzędzia, które wyrównuje, bo skryptowo i tak programista musi sam wyliczyć, więc po co dawać to na grafice? :D

To ma tylko zwizualizować jak ma wyglądać to. Wiadomo, jeśli ktoś chce się do czegoś przywalić, to zawsze coś się znajdzie :)

Edytowane przez Admaxis

Teraz, .MateuszDafGames. napisał:

Np jak wyżej pisali chodzi mi o te numerki. 

Ale to ogólnie programista jak dostaje grafikę, to on wszystko sam wypełnia, dostaje on konkretną obrazki ode mnie, a sam w skrypcie musi ustawić, że jak doda się np. wydarzenie, to automatycznie numeruje, dlatego nie robiłem tego, aby było idealnie, bo to nie ma sensu nawet. To jest wizualizacja całego skryptu z grafiką jak ma wyglądać. Wszystkie cyfry i litery, które znajdują się na grafice w efekcie końcowym i tak nie będą razem w całości, tylko oddzielnie dodawane przez programistę :)

15 hours ago, Suchy2132 said:

@Nukill we mi to oskryptuj pls 

Nuckils pracuje teraz nad projektem który sam mówił że będzie świetny na 4liwe, dlatego ciężko będzie z jego dyspozycyjnością, pozdrawiam.

Nuckils może potwierdzić

Nie kłam mamy tajny projekt do wykonania, ale dobrze że się z tym ukrywasz i sprawiasz pozory że nic nie robisz.

\/

Edytowane przez Frixo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin