Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Konkurs na Sadlera 1.6

Torix
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym przedstawić Państwu konkurs na Sadlera 1.6.

Jedyne co musicie zrobić, aby wziąć udział, to zostawić komentarz w tym wątku.
Losowanie odbędzie się w najbliższy piątek (tj. 01.11.2019), o godzinie 01:20, a wynik zostanie podany zwycięzcy w wiadomości prywatnej na serwerze o godzinie 01:22, czas na odebranie nagrody będzie trwał do godziny 01:30, tego samego dnia. W przypadku nieobecności na serwerze lub nieodebraniu nagrody w wyznaczonym terminie przez zwycięzcę losowania — nagroda przepada. W przypadku mojej nieobecności zobowiązuję się w ciągu 72 godzin od planowanej godziny losowania, poinformować zwycięzcę na forum o możliwości odebrania nagrody w innym, wyznaczonym przeze mnie terminie.

Informuję, że jest to również forma wykazania, jak skonstruowane są regulacje dotyczące przywileju do przekazywania majątku, za które duża ilość graczy jest surowo karana, informuję również, że z racji tego, że nie otrzymałem zgody na zorganizowanie tego konkursu, jestem zmuszony powołać się na te regulacje, aby uniknąć ewentualnych konsekwencji, link do regulacji:

Zgodnie z powyższymi regulacjami (stan na 29.10.2019 22:09) nie jestem zobowiązany do posiadania zgody na organizację konkursu, jeśli przekazanie nagrody jest zgodne z punktem 6., a zgoda administratora pozwala mi jedynie na możliwość nieweryfikowania stanu majątku swojego oraz zwycięzcy, a w przypadku nagrody o wartości do 20000 PLN, tylko swojego (punkt 8.). W mojej opinii pojazd będący przedmiotem konkursu mieści się w tej wartości, jednak w przypadku ewentualnego przekazania pojazdu zwycięzcy informację zweryfikuję u członka ekipy serwera. Dodatkowo z racji tego, że wartość przedmiotu konkursu nie przekracza 50000 PLN, nie muszę również dokumentować przebiegu konkursu, w sposób umożliwiający jednoznaczne stwierdzenie zwycięzcy (punkt 9.).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin