Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika BloodD, oskarżony przez PhoenixOne.

PhoenixOne.PZW
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: PhoenixOne

Nick oskarżonego: @BloodD

Powód oskarżenia: Odholowanie pojazdu.

Opis sytuacji: A więc tak, grałem z kolegą na serverze, gdy nagle nas wyrzuciło i nie mogliśmy ponownie wejść na server. Po jakiejś godzinie udało mi się wejść. Dowiedziałem się od supportera @PontoniastY., że był jakiś restart. Przypomniałem sobie, że gdy mnie wyrzuciło to mój samochód został na drodze w tunelu pod farmą i chciałem zobaczyć pod f5 gdzie on jest i okazało się, że na parkingu policyjnym. Poszedłem tam i zobaczyłem, że jest ono tam za to, że utrudniło ruch i był zaciągnięty ręczny, ale ja nie przypominam sobie żebym go zaciągał, bo akurat jechałem i nagle zostałem wyrzucony.

Coś od siebie: Chciałbym o zwrot pojazdu lub oddanie mi pieniędzy za wyciągnięcie pojazdu z parkingu policyjnego, ponieważ nie uważam, że to przeze mnie samochód tam się znalazł.

SS:

Screenshot_35.png.c415b6364edbce53e726f5d19fca2354.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin