Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Trzymajcie się ~ Namik

Namik209
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

pewnie mała garstka graczy zauważyła ostatnio, że jestem zdecydowanie mniej dostępny na serwerze. Niestety, prawda jest taka, że po moim ostatnim wypadku straciłem chęci na grę na serwerze, jak i w ogóle na komputerze. Od dzisiaj kończę z MTA na zawsze, i jest do moje ostateczne odejście, bardziej oficjalnego nie będzie.

Na serwerze przegrałem 865h, lecz nadal nie mogę uwierzyć, że spędziłem na serwerze 36dni. Czy żałuje tych dni? Po części tak, ponieważ wydałem w ten serwer w ch*j kasy, sprzedając premki-niepotrzebnie. Oprócz tego jestem bardzo nieznanym graczem na serwerze serwerze czego można żałować bez problemu. Mimo wszystko, były chwile, które były wręcz za******e, z czego się ciesze.

Na serwerze oprócz rangi Supporta osiągnąłem wszystko co chciałem, lecz szkoda że nie dostałem szansy od administracji w roli pomocnika oraz pracownika. Od razu też powiem, że nie odchodzę z serwera z powodu bólu du*y i zazdrości, ponieważ już napisałem, że planowałem odejście od mojego wypadku.

Chciałbym pozdrowić wiele osób, pewnie dużo osób zapomnę, ale wypisze tylko te, o których obecnie pamiętam. A są to:

-Cornes

-Michaler

-Pietrek

-Angel

-Fafusek

-Lukasz1393

-BylemTu

-MRpompom

-Kuba_69

-KNX

-Pawelek

-Szender

-Nukill

-Yanush

-iWanted

Pozdrowiłbym więcej osób, ale ich po prostu nie pamiętam.

Czas skończyć z komputerem i brać się do roboty!!

Trzymajcie się wszyscy, narka.

P.S Powodzenia dla nowych Supporterów!

Namik209

prawda jest taka ze "twoja dziewczyna" napisała przerwę(przez rzekomy wypadek ) a już następnego dnia napisałeś podanie na supportera xD BEKA. Nie dostales sie i stwierdziles ze olejesz serwer BEKA

1. BEKE to ty możesz sobie kręcić w szkole z kolegami albo ze swojej matki.

2. ch**a wiesz o moim wypadku.

3. Zazdrosny, że mam dziewczyne?

4. Nic nie wiesz o mnie, a zwłaszcza jeśli chodzi o wypadek, więc stul swoją mordkę.

5. Jak nie masz nic do gadania, to nie nabijaj sobie bezsensownych postów.

6. Myślisz że skręciłem sobie kark, ze nie moge pisac na telefonie chocby?

7. Dla twojej informacji, nie stracilem czucia w dloni

8. Gram od Ciebie dluzej na serwerze , pisalem podania na suppa z 7 razy, a wiec nie mam powodu "olewac" serwera.

"Cisza wokół mnie, zapada zmrok" Te słowa ma wiekszość ludzi w głowach. Dzieki namik za wszystko co zrobiles... Za jazde sultanem z turbo, za te akcje RP oraz spiny z SAPD. Mam nadzieje ze wyzdrowiejesz, zycze ci tego ja i moja kochana org F&F. Mam nadzieje ze odezwiesz sie kiedys, pozdrow swoja laske (napewno fajna du*a ruchal bym ^^)

Nie chce z toba stracic kontaktu ( pm forum)

ZDROWIEJ I POWODZENIA!

1. BEKE to ty możesz sobie kręcić w szkole z kolegami albo ze swojej matki.

2. ch**a wiesz o moim wypadku.

3. Zazdrosny, że mam dziewczyne?

4. Nic nie wiesz o mnie, a zwłaszcza jeśli chodzi o wypadek, więc stul swoją mordkę.

5. Jak nie masz nic do gadania, to nie nabijaj sobie bezsensownych postów.

6. Myślisz że skręciłem sobie kark, ze nie moge pisac na telefonie chocby?

7. Dla twojej informacji, nie stracilem czucia w dloni

8. Gram od Ciebie dluzej na serwerze , pisalem podania na suppa z 7 razy, a wiec nie mam powodu "olewac" serwera.

Bardzo dobrze mu powiedziałeś! :D. On ma wiecznie coś do powiedzenia ;-;

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin