Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Trzymajcie się ~ Namik

Namik209
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ch**a mnie obchodzi twój wypadek, ale ja w porównaniu do Ciebie miałem co robić na serwerze, a jak nie wiesz o co chodzi to pisałem Ci już wcześniej, nie wpierdalaj się do nie swoich spraw, bo ja się do twoich nie wpieprzam.

Pożyczałem kase kazdemu, kto mnie o to poprosił, pozyczalem nawet kwoty 150k i własnie dlatego moja dziewczyna napisala wtedy ten temat. Wejdz w niego i przeczytaj jeszcze raz, bo widac ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem. A ty pożyczyles komus kase? Ilu osobom? Jesli pozyczales, to na pewno oddawali w terminie.

I jeszcze jedno: nie żale sie ze mialem wypadek, w luj ludzi na swiecie je ma. Nie wiem jak ty, ale ja nie przejmuje sie tym, co inni o mnie gadaja, chyba ze mnie bardzo zdenerwują np tak jak ty.

Co jeszcze mi zarzucisz? Byl bol du*y o suppa, teraz jest o to, ze sie zale, co jeszcze wymyslisz?

chociazby to ze masz bUl dupska o hajsy, bo nikt ci nie zwraca, jestes pi**a najwidoczniej, co pozyczylem mialem zwrocone na czas :P

Dlaczego odchodzą najlepsi?

Dzięki za to, że nigdy nie odmówiłeś mi przewiezienia złotym Sultanem :-)

Życzę Ci powrotu zdrowia (w końcu to jest najważniejsze) i powodzenia w życiu prywatnym

Jeśli mówisz o mnie, że najlepsi, to niestety się mylisz niektórzy uważają wręcz przeciwnie.

Ja Ci mówie, jak kiedyś możliwe ze wroce, to bede mial takiego samego Sultana, taka sama legende :D

Dzięki za ciepłe i miłe słowa :*

Szkoda :/ Do zobaczenia na serwerze (bo wiem, że kiedyś się jeszcze zobaczymy) i zdrowiej chopie! O ile FamouS powstanie to dla ciebie miejsce zawsze będzie

Dzięki za miłe i ciepłe słowa, a FamouS nigdy nie zapomnę. Fajnie by było, jak by się to odrodziło. Ciebie również pozdrawiam :*

chociazby to ze masz bUl dupska o hajsy, bo nikt ci nie zwraca, jestes pi**a najwidoczniej, co pozyczylem mialem zwrocone na czas :P

p

1. pi**a to ty możesz mówić na twoją starą.

2. Hajsy każdy mi oddał, za BoSsiKa oddał mi XQward bo BoSsiKowi odjebało tak samo jak Tobie.

3. Nie miałem problemów z kasą, nawet teraz Szender będzie kupywał ode mnie Hermesa za 300k NA RATY, CZYLI TO SAMO CO DŁUGI.

4. Zarzuciłeś mi już 3 rzeczy, co raz lepiej, czekam na dalsze przewinienia.

Siema Namik, mimo iż pewnie mnie nie znałeś, to ja cię zawsze szanowałem. 

3maj się!! :D

Znałem Cię, może nie dobrze, ale wiele o Tobie słyszałem, ja również Ciebie szanowałem, jak każdego gracza, nawet takich, z którymi mam jakieś spory.

Ty też się trzymaj i dzięki za miłe i ciepłe słowa.

Zdrowia! Może kilka razy się widzieliśmy, gadaliśmy i w ogóle, ale chyba mnie nie kojarzysz. Też niedawno skończyłem grę z powodów prywatnych. Przede wszystkim zdrowia i szczęścia życzę, bo to ważniejsze niż gra :)

Znam Cię, pisaliśmy ze sobą, chyba o Savannie twojej.

grozisz mi 13-latku?

Przestan sie do wszystkich przypierdalac, bo swoim zachowanjem pokazujesz, ze to ty masz 13 lat. Juz xBarti pisal ze do kazdego sie czepiasz.

Az tak ci do******m, ze teraz do innych sie przywalasz, taki kozaczek? Skonczmy nasz temat, nie odwracaj kota ogonem.

Przestan sie do wszystkich przypierdalac, bo swoim zachowanjem pokazujesz, ze to ty masz 13 lat. Juz xBarti pisal ze do kazdego sie czepiasz.

Az tak ci do******m, ze teraz do innych sie przywalasz, taki kozaczek? Skonczmy nasz temat, nie odwracaj kota ogonem.

ogolnie to moglibysmy sie spiknac, przekonasz sie ze nie jestem 13-latkiem i nie jestem taki madry jak ty przez neta chociaz, odpuscilbym ci ale jak ty kontynuujesz to dlaczego ja nie?

I ZNOWU O MNIE ZAPOMNIAŁEŚ <foch>

Sorry, wstyd mi, ale po prostu zapomniałem, ale nie zapominaj o tym, że jesteś w moich oczach kimś, podobnie jak Lukasz1393. Bede Cie pamietał, mam nadzieje ze ty mnie tez.

Pamiętam Cię, byłeś moim podwładnym w TSA. :)

Powodzenia Ci życzę, mam nadzieję, że wrócisz. :D

Podwładnym xD

Na serwer może wróce, może, ale do TSA już nie, kiedyś to TSA było lepsze, ale po kadencji BezCenzury wszystko się zaczeło rozwalać.

Dzięki za szansę w TSA.

//nie masz za co dziękować. :)//L1393

Edytowane przez Lukasz1393

ogolnie to moglibysmy sie spiknac, przekonasz sie ze nie jestem 13-latkiem i nie jestem taki madry jak ty przez neta chociaz, odpuscilbym ci ale jak ty kontynuujesz to dlaczego ja nie?

Przy Tobie to ja nawet telewizji nie muszę włączać, bo z Tobą są lepsze jaja niż w tych wszystkich komediach. Nie jestem ważniakiem w necie, w realu też nie pozwalam sobię jeździć po bani, a zwłaszcza że w samym tym temacie przyjebałeś się do dwóch osób. Ogarnij się i tyle, a jak chcesz coś jeszcze wiedzieć to zapraszam PW forum.

Ja Ciebie już wk******ć nie będę, nie będę się zniżał do poziomu podstawówki. Sorry za to, że Ci powiedziałem prawdę. Nie będę Cię drażnił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin