Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na AdiMekk*/Amalyssek oskarżony przez Bambo.B&P

Bambo*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @AdiMekk*/ @Amalyssek

Data i godzina zdarzenia:dziś około godziny 22:20
    Pełen opis sytuacji: A wiec tak biegałem sb po strefie DM i w pewnym momencie wjechało SAPD biegałem sobie na czulku bez żadnej broni. Po pewnej chwili biegłem i zobaczyłem jak  oskarżony @Amalyssek zakul gracza @Amebus* po czym stwierdził ze strzelałem do niego i ze go zabiłem choć to nie byłem ja. Po wsadzeniu mnie do radiolki @TheArasik. napisał mi ze @Amalyssek powiedzial mu ze ja go ostrzelalem choć to nie byłem ja oni we dwóch twierdzili ze ja go zabiłem choć to nie byłem ja a potem zawieźli mnie do więzienia i wsadził mnie @AdiMekk*na 60 minut za nic. Liczę na ukaranie tych policjantów ponieważ nie dali mi dowodu na to ze strzelałem do niech.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: mam ss jak zostałem wsadzony do wiezienia
https://imgur.com/a/CTXdZPV. Po czym w prywatnej wiadomości do @Amalyssek aby mi podał logi ze go zabiłem a ten ignorował to tak samo jak @AdiMekk*

Ja, Bambo.B&P zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Bambo.B&P

• Starszy Administrator

Nie chce nic mówić ale mnie wtedy nawet na serwerze nie było, a tym bardziej na służbie, więc ładnie kłamiesz. I polecałbym czytać 10 razy bo ja tam widzę, że był to AdiMekk*, więc jak masz pisać skargę i w niej kłamać to chociaż sprawdź czy wbijałem na służbę bo tak to nic ci to nie da. 

Edytowane przez TheArasik.

Witam, z tej strony Cadet Amalyssek.

Jak wspomniałeś wyżej była akcja na DM w której uczestniczyłeś. Złapałem gracza Amebus* na schodkach obok hotelu, wtedy ty podbiegłeś do mnie i zacząłeś ostrzał w moją stronę, by gracz Amebus* nie został wsadzony do więzienia i wtedy zostałem zabity ale nie przez ciebie. Później ciebie złapałem oraz dałem do radiowozu i pobiegłem dalej w stronę DM. Po akcji tłumaczyłeś się, że nie strzelałeś do SAPD oraz wypisywałeś do mnie na pm o tym samym, ja ci wprost odpowiedziałem, że zostałeś wsadzony tylko za ostrzał.

Na koniec chciałem dodać, że ciebie nie ignorowałem na pm, tylko byłem na S2.

Uszanowanie, Sergeant II AdiMekk!
Jak wyżej Cadet Amalyssek wspomniał, strzelałeś w niego. Ja się zajmowałem tylko transportem. Nawet na wyraźną twoją prośbę spytałem Amalysska trzeci raz czy Cię ostrzelał. Szczerze nic więcej nie mam do dodania.

3 godziny temu, Amalyssek napisał:

Witam, z tej strony Cadet Amalyssek.

Jak wspomniałeś wyżej była akcja na DM w której uczestniczyłeś. Złapałem gracza Amebus* na schodkach obok hotelu, wtedy ty podbiegłeś do mnie i zacząłeś ostrzał w moją stronę, by gracz Amebus* nie został wsadzony do więzienia i wtedy zostałem zabity ale nie przez ciebie. Później ciebie złapałem oraz dałem do radiowozu i pobiegłem dalej w stronę DM. Po akcji tłumaczyłeś się, że nie strzelałeś do SAPD oraz wypisywałeś do mnie na pm o tym samym, ja ci wprost odpowiedziałem, że zostałeś wsadzony tylko za ostrzał.

Na koniec chciałem dodać, że ciebie nie ignorowałem na pm, tylko byłem na S2.

No biegałem sb po DM było SAPD. Nie miałem zamiaru używać broni bo wiem jak by się to skonczylo ze odrazu pójdę do jaila to nie wyciągałem broni i sb normalnie biegalem a @Amalyssek sb wymyślił ze ja go próbowałem zabić choć wtedy nie wyciągałem broni

Edytowane przez Bambo.B&P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin