Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Cat oskarżony przez Szkodnik007

Szkodnik007
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @CAT
    Data i godzina zdarzenia: około 23
    Pełen opis sytuacji: Zostałem złapany , gdzie potem Funkcjonariusz mnie puścił dostałem buga po czym musiałem zrobić RC, napisałem że mnie zbugowal i musiałem zrobić RC. nagle patrze że wsadził mnie przez PID. Gdy mnie wsadził usprawiedliwiał że mnie puścił a nie odkuł, gdzie puszczenie = odkucie
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:[2020-01-18 22:35:12] [Output] : âś” ZostaĹ‚eĹ›/aĹ› puszczony/a przez funkcjonariusza CAT!

ps. Nwm czm w konsoli takie błędy, ale ucieczka to ucieczka,

Ja,Szkodnik007 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Edytowane przez Szkodnik007

Witam, z tej strony Police Officer II CAT.

Po pościgu, gdy zostałeś złapany przez PD. Zakułem Cię oraz podliczyłem Ci mandat, na początku nie przyjąłeś mandatu, lecz po chwili postanowiłeś go przyjąć. Podjechałem z Tobą pod salon DC i przeszedłem z Tobą przez 2 blipy, następnie abyś nie był zbugowany puściłem Cię, a nie rozkułem, abyś się odbugował i wziął pieniądze z bankomatu. Niestety po puszczeniu opuściłeś serwer, co było równoznaczne z nie przyjęciem mandatu, więc musiałem Cię wsadzić do więzienia przez PID.

Teraz, Szkodnik007 napisał:

To czm w więzieni dilmoree miałeś inną wersję niż tutaj, że wogole mnie nie odkules i chciałmi to udowodnić, nie oklamuj tu teraz wszystkich 

Szkodnik007 sam dałeś loga, że Cię puściłem, a nie odkułem, więc nie wiem o co Ci chodzi.

1 minutę temu, Szkodnik007 napisał:

Przecież jak mnie puściłeś to nie odkuleś, więc nadal byłem zakuty. Taka jest twoja wersja

No tak jeśli Cię puściłem to byłeś zakuty tu masz rację, lecz gdy Cię puszcze nie pokazuje się log, że opuściłeś serwer.

Teraz, Szkodnik007 napisał:

To czemu jak pokazałeś mi to w więzieniu mogłem swobodnie się ruszać? 

Ponieważ wtedy Cię rozkułem, a nie puściłem.

[2020-01-18 22:38:30] [Output] : ✔ Gracz Szkodnik007 został przez Ciebie złapany!
[2020-01-18 22:38:33] [Output] : ✔ Gracz Szkodnik007 został przez Ciebie rozkuty!

1 minutę temu, Szkodnik007 napisał:

Dobrze, wracając do tematu gdy dostałem buga nie mogłeś łaskawie poczekać gdzie chciałem mandat przyjąć, pisałem że mnie zbugowało i byłem pod ziemią 

[2020-01-18 22:35:03] [Output] : Szkodnik007 [300]: nice zbugowales mnie

[2020-01-18 22:35:13] [Output] : ✔ Gracz Szkodnik007 został przez Ciebie puszczony!
[2020-01-18 22:35:18] [Output] : ✘ Gracz znajduje się zbyt daleko i nie możesz go złapać!

Ja już się tu nie będę wypowiadał. Czekam na rozpatrzenie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin