Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Stachuu. - oskarżony przez Versi*

Versi*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Stachuu.
    Data i godzina zdarzenia: 20.01.2020 około godziny 16:00.
    Pełen opis sytuacji: Po zakończeniu mojego pościgu jechaliśmy za Stachem. Kiedy ten wjechał na mechanika, chceliśmy sobie już odpuścić i jechać, jednak @Moskva.chciał mi pokazać drugi wyjazd bo podobno był (Mechanik LS). Gdy okazało się, że się pomylił zauważyłem, że w/w funkcjonariusz biegł w naszą stronę, a potem nagle zawrócił. Ja jadący z dosyć sporą prędkością niechcący go przejechałem. Nie moja wina, że biegał gdzie popadnie, aby zobaczyć co tylko robimy. Była to w 100% jego wina. Gdy naprawia się auto to nie biega się po mechaniku, tylko stoi się grzecznie i czeka. Po napisaniu o zwrot pieniędzy nie odniósł się do tego.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:  https://imgur.com/n4hm4Cd , https://imgur.com/1gKJlNs , https://imgur.com/upN4JFw , https://imgur.com/zep65G9

Ja, Versi* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane 7 Czerwiec 2018 przez Skipciu

5 godzin temu, Versi* napisał:

Po napisaniu o zwrot pieniędzy nie odniósł się do tego.

>> Versi* [227]: tyle ci powiem, taran, potem jazda za nami a na koncu przejazd po mnie.                ciekawe cn? kłamanie w skardze że nic ci nie odpisałem ciekawe.....

że w/w funkcjonariusz biegł w naszą stronę

tak poszedłem do was, ale nie biegałem jak jakiś niezrównoważony. stałem przed maską jakiegoś auta a dokładnie przed bagażnikiem pojazdu a ty prosto we mnie wjechałeś. i miałeś szanse mnie wyminąć.

tak jak ci napisałem na pw. 

>> Versi* [227]: napisalbys zauszmy sr (czyli jakbyś napisał sory)

>> Versi* [227]: to git (i było by spoko)

i wtedy nie walną bym ci opony.

Gdy naprawia się auto to nie biega się po mechaniku

tak jak mówiłem poszedłem zobaczyć co odwalacie i stanąłem koło auta na prakingu w mechu przy idlewood

Po zakończeniu mojego pościgu jechaliśmy za Stachem

tak jechaliście, ponieważ Thanks kazał mi odpuścić was. po czym jak stanołem na poboczu który z was napisał mi że afcze na służbie kiedy wpisywałem se do komputera informacje i nagle twoje @Versi* auto to białe nw jakiej marki bo się nie znam wjechało mi w tył radioli i odjechało. po czym jak już odjechałem zaczęliście za mną jechać. ty jechałeś po chodniku i raz we mnie walnąłeś a twój kolega jechał za mną i raz mnie lekko walnął w tył, ale wtedy możliwe że to był jakiś lag bo odrazu się tepnoł do tylu. i tak jak wspomniałem ... (tak jak mówiłem poszedłem zobaczyć co odwalacie i stanąłem koło auta a dokładnie tak dosłownie lekko przed bagażnikiem pojazdu na parkingu w mechu przy idlewood)

Czekam na werdykt @c0veR 

Pozdrawiam PO II Stachuu.

2 minuty temu, Stachuu. napisał:

>> Versi* [227]: tyle ci powiem, taran, potem jazda za nami a na koncu przejazd po mnie.                ciekawe cn? kłamanie w skardze że nic ci nie odpisałem ciekawe.....

tak poszedłem do was, ale nie biegałem jak jakiś niezrównoważony. stałem przed maską jakiegoś auta a dokładnie przed bagażnikiem pojazdu a ty prosto we mnie wjechałeś. i miałeś szanse mnie wyminąć.

tak jak ci napisałem na pw. 

>> Versi* [227]: napisalbys zauszmy sr (czyli jakbyś napisał sory)

>> Versi* [227]: to git (i było by spoko)

i wtedy nie walną bym ci opony.

tak jak mówiłem poszedłem zobaczyć co odwalacie i stanąłem koło auta na prakingu w mechu przy idlewood

tak jechaliście, ponieważ Thanks kazał mi odpuścić was. po czym jak stanołem na poboczu który z was napisał mi że afcze na służbie kiedy wpisywałem se do komputera informacje i nagle twoje @Versi* auto to białe nw jakiej marki bo się nie znam wjechało mi w tył radioli i odjechało. po czym jak już odjechałem zaczęliście za mną jechać. ty jechałeś po chodniku i raz we mnie walnąłeś a twój kolega jechał za mną i raz mnie lekko walnął w tył, ale wtedy możliwe że to był jakiś lag bo odrazu się tepnoł do tylu. i tak jak wspomniałem ... (tak jak mówiłem poszedłem zobaczyć co odwalacie i stanąłem koło auta a dokładnie tak dosłownie lekko przed bagażnikiem pojazdu na parkingu w mechu przy idlewood)

Czekam na werdykt @c0veR 

Pozdrawiam PO II Stachuu.

Jechałem po chodniku ale nie uderzyłem Ciebie ani razu, sam przyznałes że są to lagi serwera. Odniosłes się jedynie do niby tego taranowania a gdy pisałem o pieniądze później to nic. Nie miałem również potrzeby pisania sory skoro to była twoja wina. . I nie stałes przy żadnym bagażniku tylko biegles perfidne do nas a potem uciekales, próbowałem hamować ale wyjechałem w ciebie bokiem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin