Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Nadszedł ten moment. Pożegnanie z serwerem.

Krychuuu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wam! Przychodzę dziś do was jako skromny cejot z 4life. Kończę swoją rozgrywkę na tym oto serwerze. Bardzo będę wspominał te piękne chwile i czasy spędzone na serwerze. Pięknie się z wami grało i współpracowało, z jednymi lepiej, a z jednymi gorzej, lecz cóż to nie sprawia różnicy. Dziękuje wszystkim za mile spędzone chwile z wami przez okrągłe 4 lata i 9 dni. Przede wszystkim dziękuje tym o to graczom za piękne i niezapomniane chwile:

@Verago. - Najlepsza złotówa w całym San Andreas! :D 

@Veon - Piękne pościgi i akcje na pościgu :P 

@matteushh - ty cejocie wręcz byłeś moją bratnią duszą na tym serwerze, było odwalańsko itp <3 

@JarekJastrzomb - Największy mirek biznesu w galaktyce ( bravura za 6k) miłe wspomnienia na odwalaniu :D 

@Robakoo - No te jazdy buffem że aż w siedzenie wgniata to były piękne chwile ;d 

@Dony - Najlepszy prezenter, było dosyć wiele pięknych chwil :D 

@Harnasiel - To samo, miodzio prezenter, latanie hotknife itp. <3 

A w szczególności chciałbym podziękować CAŁEJ ekipie frakcji San Andreas Road Assistance. Najpiękniejsze chwile mojej rozgrywki na tym serwerze, niezapomniane wrażenia, @VENOMEQ Nauczyłem się od ciebie wielu nowych rzeczy, oczywiście dziękuje też @Masellko i Caaaałej ekipie SARA. Dziękuje też bardzo Ekipie serwera bo o niej też nie można zapomnieć jeżeli bardzo wiele osób przymykało na mnie oko. Dziękuje wszystkim serdecznie za ten wspólny czas. Mam nadzieję że jeszcze się kiedyś spotkamy. Z fartem <3 

W dniu 30.01.2020 o 11:27, Krychuuu napisał:

Cześć wam! Przychodzę dziś do was jako skromny cejot z 4life. Kończę swoją rozgrywkę na tym oto serwerze. Bardzo będę wspominał te piękne chwile i czasy spędzone na serwerze. Pięknie się z wami grało i współpracowało, z jednymi lepiej, a z jednymi gorzej, lecz cóż to nie sprawia różnicy. Dziękuje wszystkim za mile spędzone chwile z wami przez okrągłe 4 lata i 9 dni. Przede wszystkim dziękuje tym o to graczom za piękne i niezapomniane chwile:

@Verago. - Najlepsza złotówa w całym San Andreas! :D 

@Veon - Piękne pościgi i akcje na pościgu :P 

@matteushh - ty cejocie wręcz byłeś moją bratnią duszą na tym serwerze, było odwalańsko itp <3 

@JarekJastrzomb - Największy mirek biznesu w galaktyce ( bravura za 6k) miłe wspomnienia na odwalaniu :D 

@Robakoo - No te jazdy buffem że aż w siedzenie wgniata to były piękne chwile ;d 

@Dony - Najlepszy prezenter, było dosyć wiele pięknych chwil :D 

@Harnasiel - To samo, miodzio prezenter, latanie hotknife itp. <3 

A w szczególności chciałbym podziękować CAŁEJ ekipie frakcji San Andreas Road Assistance. Najpiękniejsze chwile mojej rozgrywki na tym serwerze, niezapomniane wrażenia, @VENOMEQ Nauczyłem się od ciebie wielu nowych rzeczy, oczywiście dziękuje też @Masellko i Caaaałej ekipie SARA. Dziękuje też bardzo Ekipie serwera bo o niej też nie można zapomnieć jeżeli bardzo wiele osób przymykało na mnie oko. Dziękuje wszystkim serdecznie za ten wspólny czas. Mam nadzieję że jeszcze się kiedyś spotkamy. Z fartem <3 

Z fartem mordeczko !!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin