Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na CAT - oskarżony przez PROstyGracz

PROstyGracz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @CAT

Data i godzina zdarzenia: 04-02-2020r o godzinie 12:45
Pełen opis sytuacji: Gracz Clyde poszedł kampić na domek nad opuszczonym lotniskiem gdzie stał 10-15 min sam bo do wykupienia domku było coś ponad godzinę. Chwilę po tym dołączyli do niego inni gracze Perkulez, Mr.Sausage, Soola i CAT. Jako funkcjonariusz Policji powinien reprezentować frakcję w najlepszym świetle a na załączonych dowodach widać jak wjechał swoim perennialem  w gracza Clyde wypychając go z interioru aby któryś z jego znajomych mógł go przejąć. Dodatkowo blokował dojazd do interioru Rancherem Longiem co widać na załączonym SS. Gdy tylko jeden z jego znajomych przejął interior odjechał z okolicy tego domku by wrócić już jako funkcjonariusz będący na służbie. Postawił bramki wokół interioru żeby przypadkiem ktoś nie wypchnął jego znajomych tak jak to on zrobił i uznał sprawę za zamkniętą co skomentował na drugim SS..
  Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Tutaj link jak wypycha Clyde z interioru:

http://www.mediafire.com/file/dqfxvpprrbxx2cw/MTA__San_Andreas_2020-02-04_12-45-31_Trim_Trim.mp4/file

A tutaj jak już jako funkcjonariusz pilnuje porządku:

http://www.mediafire.com/file/vwvjnox62qftdlf/MTA__San_Andreas_2020-02-04_14-03-12_Trim_(2).mp4/file

SS blokowania dojazdu:

b584edba455d8.png

A tu jego komentarz:

60154cf0ebaef.png

Ja, PROstyGracz zapoznałem się z Regulaminem odnośnie składania skargi rozumiem go i w pełni Akceptuję.

Witam, z tej strony Police Officer III CAT.

10 godzin temu, PROstyGracz napisał:

Dodatkowo blokował dojazd do interioru Rancherem Longiem co widać na załączonym SS. Gdy tylko jeden z jego znajomych przejął interior odjechał z okolicy tego domku by wrócić już jako funkcjonariusz będący na służbie.

Blokowałem, abyś Ty nie mógł wlecieć w innych Maverickiem lub by ktoś inny nie mógł tam wjechać i zDM'ować innych. Poszedłem na służbę, tylko dlatego aby nie było tam "rozwałki", dodatkowo było tam zgłoszenie pod /911 z prośbą o zabezpieczenie tego miejsca.

10 godzin temu, PROstyGracz napisał:

Postawił bramki wokół interioru żeby przypadkiem ktoś nie wypchnął jego znajomych tak jak to on zrobił i uznał sprawę za zamkniętą co skomentował na drugim SS..

Chcąc zabezpieczyć bramkami blip, przy którym stali gracze, chciałem uniknąć DM'owania się pojazdami przy domku i specjalnym zastawiania go pojazdami i w tej sytuacji byłem bezstronny. W przeciwieństwie do Ciebie wlatującego 2x w blip domku i ludzi stojących przy nim. Na szczęście za drugim razem @.MateuszDafGames. zareagował i dał Ci "licke".

Tutaj dowód jak została Ci odebrana licencja lotnicza, po wleceniu w blip:

PROstyGracz licencje.png Powód: kamikadze
Nałożone przez: .MateuszDafGames.
Od: 4 Lutego 2020, 14:05
Do: 6 Lutego 2020, 14:05

A tutaj dowód, jak Twój kolega traci licencje po wleceniu we mnie helikopterem i rozcinając mnie w drobny mak:

xkubax32145 licencje.png Powód: Zabicie funkcjonariusza
Nałożone przez: Greyna.gg
Od: 4 Lutego 2020, 13:46
Do: 11 Lutego 2020, 13:46

Edytowane przez CAT

Chłopcze Maverickiem wleciałem dużo później jak już postawiłeś barierki. Praktycznie 10 min przed końcem wykupienia domku a omawiamy sytuację z okolicy godziny 13:00 a nie okolice 14:00...

Nie odpowiedziałeś nawet sensownie na zarzut. Najpierw bez służby wypchałeś Clyde z interioru  żeby twoi znajomi mogli go przejąć potem zabezpieczałeś teren. Jesteś typowym hipokrytą najpierw sam DM'owałeś żeby potem zabezpieczać xD Gdzie tu logika twojej wypowiedzi? Jeszcze jak sam napisałeś już będąc na służbie (po DM'owaniu Clyde perkiem) 

Cytat

"ja nawet nie campie,bo perkulez albo Soolo to wycampią i zrobimy sobie tu bazę"

Czyli miałeś w tym cel że najpierw wypchałeś Clyde z interioru by go później zabezpieczyć jak już twoi znajomi stali w interiorze. 

W dniu 5.02.2020 o 12:53, CAT napisał:

Poszedłem na służbę, tylko dlatego aby nie było tam "rozwałki",

Którą sam zapoczątkowałeś. 

Funkcjonariusz zachował się nieodpowiednio i niesprawiedliwie w stosunku do graczy, dlatego zostaje ukarany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin