Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Założyłem kanał na YouTube, co dalej?

Ciastkowy*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, ja nazywam się Adrian i postanowiłem, że założę kanał na YouTube - chciałbym się w jakikolwiek sposób udzielać, urozmaicić jakoś sobie grę. 

W grze możecie znaleźć mnie pod nickiem Ciastkowy*, jestem do waszej dyspozycji -  przechodząc do mojego kanału. Chciałbym nagrywać odcinki głównie z MTA, a dokładniej z 4LIFE’a. 
Myśle, że moje odcinki będą ciekawe i warto będzie zajrzeć na mój kanał. 

Avatar oraz baner pojawią się za niedługo, aczkolwiek teraz zapraszam was do zostawienia subskrybcji na moim kanale, na 80 subskrybcji wrzucam pierwszy odcinek a w nim konkurs na 30 000 PLN; 
https://www.youtube.com/channel/UCsJx7b5zacGUuJhEBN2ypZg

Pani lekkich obyczajów (każdy wie jakie słowo tu powinno być) na suby!

o Subskrybentów powinieneś się postarać ty, a nie oni o to żebyś rozpoczął wrzucanie kolejnego syfu którego z 4life nie brakuje, pieniędzmi ludzi nie kupisz. A na pewno nie takimi śmiesznymi.

ps. Ten temat chyba łamie regulamin

7. W tym dziale nie wrzucamy materiałów dotyczących jakichkolwiek zapowiedzi konkursów/eventów - wyjątkiem są zdjęcia lub filmiki upamiętniające event/konkurs, który już się odbył.

Edytowane przez Arturek*

37 minut temu, Arturek* napisał:

Pani lekkich obyczajów (każdy wie jakie słowo tu powinno być) na suby!

o Subskrybentów powinieneś się postarać ty, a nie oni o to żebyś rozpoczął wrzucanie kolejnego syfu którego z 4life nie brakuje, pieniędzmi ludzi nie kupisz. A na pewno nie takimi śmiesznymi.

Nie jest to nigdzie zabronione, że nie mogę sobie stworzyć konta na YouTube i zacząć nagrywać odcinki z 4LIFE’a.

Nie mam zamiaru nikogo kupywać pieniędzmi, po prostu organizuje konkurs na 30 000 PLN, z racji otwarcia kanału.

Śmiesznymi pieniędzmi? Dla niektórych 30 000 PLN to duża suma. 

37 minut temu, Arturek* napisał:

ps. Ten temat chyba łamie regulamin

7. W tym dziale nie wrzucamy materiałów dotyczących jakichkolwiek zapowiedzi konkursów/eventów - wyjątkiem są zdjęcia lub filmiki upamiętniające event/konkurs, który już się odbył.

Właśnie sam nie wiedziałem czy to łamie regulamin, czy nie - Jeśli łamie to proszę o dodanie tego tematu do archiwum.

Edytowane przez Ciastkowy*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin