Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Orbi. - oskarżony przez |Jestem*Kotem|

jestemkotem
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Orbi.
    Data i godzina zdarzenia: Około 17:20  17.03.2020
    Pełen opis sytuacji: Była akcja na dm postanowiłem, że nie będę strzelał do funkcjonariuszy, ponieważ było ich zbyt dużo, relacje na akcji były neutralne ja nie strzelałem do funkcjonariuszy a oni do mnie. Chodziłem i patrzyłem jak rozgrywa się akcja, aż do momentu gdy raz zostałem zabity przez gracza @elmox*. Gdy użyłem tpeva na DM strzeliłem do gracza który mnie atakował to funkcjonariusz Orbi. strzelił mnie z tasera. Gdy mój kolega domagał się wyjaśnień od funkcjonariusza elmox* otrzymał wiadomość, że decyzja zapadła przez wyższą rangę i z dachu na którym byłem padały strzały.
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://youtu.be/HhWAKkNMmU0   Jeśli natomiast są to niewystarczające dowody wyśle całe 16 minutowe nagranie.

Ja, |Jestem*Kotem|  zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez |Jestem*Kotem|

Popraw wzór, dopiero wtedy się wypowiem

Uszanowanie, Sergeant II Orbi. z tej strony. Urywek na Youtube jest zbyt krótki, nie uchwyciłeś tam kluczowych momentów, tam gdzie cały czas biegałeś za mną z nożem oraz AK-47, więc miałem prawo cię zakuć i wyprowadzić w stronę radiowozu, bo nie wiem czy zaatakował byś mnie czy innego funkcjonariusza, tak jak mówiłeś strzelałeś w innego gracza, lecz zawszę mogłeś trafić we mnie lub innego Officera.

Na Akcji tez był @Maciek. oraz @Drasiek którym pozwalam wypowiedzieć się na temat tej sytuacji.

Edytowane przez Orbi.

Uszanowanie, Police Officer I Drasiek, z SA Police Department.

A więc tak... Nie mam zamiaru się tu rozpisywać jakoś dużo. Akcja wyglądała tak, byliśmy na "DM", na którym prowadziliśmy akcje wraz ze SWAT. Po chwili zacząłeś za nami biegać za mną oraz Orbim z nożem, a potem z AK-47, po twoim krótkim bieganiu padły strzały z twojej strony do gracza, strzały mogły również paść w naszą stronę. Dodając jeszcze, jeżeli się nie mylę, ostrzelałeś opancerzony pojazd SWAT dokładnie "FBI Truck" w którym znajdywał się @Maciek. więc sprawiałeś zagrożenie funkcjonariuszy, którzy znajdywali się na "DM".

Edytowane przez Drasiek

4 godziny temu, Orbi. napisał:

Popraw wzór, dopiero wtedy się wypowiem

Uszanowanie, Sergeant II Orbi. z tej strony. Urywek na Youtube jest zbyt krótki, nie uchwyciłeś tam kluczowych momentów, tam gdzie cały czas biegałeś za mną z nożem oraz AK-47, więc miałem prawo cię zakuć i wyprowadzić w stronę radiowozu, bo nie wiem czy zaatakował byś mnie czy innego funkcjonariusza, tak jak mówiłeś strzelałeś w innego gracza, lecz zawszę mogłeś trafić we mnie lub innego Officera.

Na Akcji tez był @Maciek. oraz @Drasiek którym pozwalam wypowiedzieć się na temat tej sytuacji.

Nie kompromituj się, strzelałem w kompletnie inną strone a biegałem za wami od dłuższego czasu z brońmi i nikt nie miał z tym problemu, jedynie ty i elmox otworzyliście ogień w moją stronę, świadków nie potrzebujemy bo zawsze możemy wyciągnąć resztę nagrania. Z tego co wiem trzymać broń moge póki nie tworze dla was zagrożenia więc według mnie nadal złapanie mnie było bezpodstawne.

8 minut temu, Drasiek napisał:

Uszanowanie, Police Officer I Drasiek, z SA Police Department.

A więc tak... Nie mam zamiaru się tu rozpisywać jakoś dużo. Akcja wyglądała tak, byliśmy na "DM", na którym prowadziliśmy akcje wraz ze SWAT. Po chwili zacząłeś za nami biegać za mną oraz Orbim z nożem, a potem z AK-47, po twoim krótkim bieganiu padły strzały z twojej strony do gracza, strzały mogły również paść w naszą stronę. Dodając jeszcze, jeżeli się nie mylę, ostrzelałeś opancerzony pojazd SWAT dokładnie "FBI Truck" w którym znajdywał się @Maciek. więc sprawiałeś zagrożenie funkcjonariuszy, którzy znajdywali się na "DM".

No to tak, po pierwsze z tego co wiem to się mylisz, odkąd weszły służby SWAT nie oddawałem w was żadnych strzałów, jeśli widzisz na tym nagraniu na linii ognia jakiegoś funkcjonariusza w którego mógłbym trafić to raczej nie oglądałeś dobrego filmu, tak jak mówiłem na filmie nie wykazuje agresywnych zachowań a świadków zdarzenia nie potrzeba. Chyba, że chcemy się w to pobawić. 

2 minuty temu, |Jestem*Kotem| napisał:

No to tak, po pierwsze z tego co wiem to się mylisz, odkąd weszły służby SWAT nie oddawałem w was żadnych strzałów.

Czyli teraz się przyznałeś, że oddałeś w naszą stronę strzały przed przyjazdem SWAT na "DM". Tyle w temacie.

Z poważaniem @Drasiek

4 minuty temu, Drasiek napisał:

Czyli teraz się przyznałeś, że oddałeś w naszą stronę strzały przed przyjazdem SWAT na "DM". Tyle w temacie.

Z poważaniem @Drasiek

Z tego co pamiętam nie strzelałem a nagranie obejrzałem bacznie, jeśli jestem błędzie to przepraszam :) 

14 minut temu, Drasiek napisał:

Z poważaniem @Drasiek

Nawet gdybym się mylił to nie ma to znaczenia gdy brano pod uwage akcje na dachu, gdy pierwszy raz mnie zastrzelono, przynajmniej za to poszedłem do wiezienia :)

18 minut temu, Maciek. napisał:

Sergeant II Maciek.

W stronę FBI Trucka padły strzały od strony w której przebywałeś. Jeśli chodzi o to co robiłeś to też pozwalało nam sądzić że są to ty jesteś osobą winną.

Padały ale najwyraźniej nie ode mnie. Pisałem to, już nie będę się wdawał w zbędne dyskusje. 

3 minuty temu, |Jestem*Kotem| napisał:

Padały ale najwyraźniej nie ode mnie. Pisałem to, już nie będę się wdawał w zbędne dyskusje. 

Ja jeszcze jedną rzecz dopowiem. Twoje zachowanie na strefie DM cały czas pokazywało jedno że jesteś dla nas zagrożeniem. Dlaczego biegałeś z nożem za funkcjonariuszami? Dlaczego znajdowałeś się na strefie DM podczas akcji SAPD? Dlaczego strzelałeś gdy w pobliżu było SAPD?

13 minut temu, Maciek. napisał:

Ja jeszcze jedną rzecz dopowiem. Twoje zachowanie na strefie DM cały czas pokazywało jedno że jesteś dla nas zagrożeniem. Dlaczego biegałeś z nożem za funkcjonariuszami? Dlaczego znajdowałeś się na strefie DM podczas akcji SAPD? Dlaczego strzelałeś gdy w pobliżu było SAPD?

Biegałem z nożem bo robiłem sobie kanapki po drodze, chodziłem bo byłem zainteresowany akcją a strzelałem we własnej obronie, jak widać na nagraniu zostałem zaatakowany. Nie wykazywałem agresywnych zachowań wobec was.

Edytowane przez |Jestem*Kotem|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin