Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Szadek oskarżony przez Szkodnik007

Szkodnik007
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: szadek
    Data i godzina zdarzenia:18:40
    Pełen opis sytuacji: Sam fakt że zostałem zgarnięty za nic ale mniejsza o to. Chciałbym się dowiedzieć bo mi nie udzielałeś informacji z jakiego dnia miałem wpisy, ostatnio 4 wpisy odsiedziałem, było to równe 120 min, następnym razem proszę abyś takie informacje udzielał 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Admin może sprawdzić logi mojej odsiadki

Ja, Szkodnik007 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania

Witam PO II szadek

Witam Miałeś 4 wpisy 1 był za zabójstwo SAPD reszta za ucieczkę przed SAPD. Złapałem cię za to,że nie wykonywałeś poleceń moich, Czyli kazałem ci się odsunąć 2 albo 3 razy ,bo utrudniałeś zatrzymanie. Był ze mną jeszcze @MATI9101 i on sprawdzał ci wpisy. Proszę abyś się też wypowiedział @MATI9101 Jest też takie prawdopodobieństwo że tych wpisów ktoś ci nie usunął ode mnie to wszystko.

Axidus mi potwierdził że zostałem wsadzony do więzienia dnia 15.03.2020 przez Gracza @Paralop. Byłem wsadzony na 120 minut za wpisy. Posiadam jedynie SS jak zostało mi do odsiadki 41 minut i potwierdzenie Administratora.

Edytowane przez asdjasjsa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin