Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Sultan na Royal Blue.

matvs.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Sultan (560)
ID: 19414
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 42700km
Dodatki: progi (1026), atrapa nitro (1008), stereo, felgi (1080), wydech (1029), przedni zderzak (1170), tylny zderzak (1140), moduł UP1, moduł UP3, tablica rejestracyjna (D1 WRX ), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, 3 Dodatkowe Klucze, Bak Benzyny 90dm, Bak LPG 75dm, Przyciemniane Szyby 20%
Cena: Offki.
Coś od siebie: Ładny sultan, na unikatowych lampach Royal Blue, jedne z najpiękniejszych lamp. Tylko dwa takie pojazdy modelu Sultan, z tego co mi wiadomo jest tylko 10 pojazdów na tych lampach. Liczę na "poważne" propozycje, pojazd jest wystawiony POGLĄDOWO, więc nie mam zamiaru go teraz sprzedawać.

Godzinę temu, Ciastkowy* napisał:

Czemu Ty mi to robisz? Jeszcze dodając tego SS’a a tym bardziej wiesz, że mam uszkodzoną klawiaturę I lekko matryce w monitorze po sprzedaży tego Sultana.. oddawaj go 1.05kk

SSa wziąłem którego miałem pod ręka i znalazłem tego XD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin